Kamperen in Zuid-Limburg

Geniet van heerlijk kamperen in Zuid-Limburg op Recreatieboerderij Tergracht........een bijzonder mooi "5 sterrenlandschap".

Kamperen in een prachtige omgeving

Geniet van de prachtige omgeving vanuit uw eigen tent of caravan op onze camping. Bijna iedere plek heeft namelijk een mooi uitzicht over het heuvelachtige gebied in ’t Geuldal. Iedere plek heeft 6 ampere stroom en over de camping zitten 2 centrale waterpunten gevestigd. U kunt gratis gebruik maken van onze wifi, de koelkast en vriezer. En tijdens uw verblijf mag u uw hond aangelijnd meenemen, zodat u heerlijke wandelingen samen met uw huisdier kunt maken. Verder hebben we een mooi en schoon sanitair met 4 douches zonder muntjes, 4 toiletten met wc papier, een kinderbadje, 4 wasbakken, 3 afwasbakken en natuurlijk een chemisch toilet. Vieze was? Ook geen probleem, daarvoor staan er (tegen betaling) een waschine en een droger.

Boek nu!

 

Kamperen Limburg

Luxe vakantie vieren

Als u geen eigen tent heeft, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw vakantie. We hebben verschillende mooie appartementen om het hele jaar vakantie te kunnen vieren. Geniet van luxe tijdens uw verblijf in Zuid-Limburg, door heerlijk op goede matrassen te slapen en wakker te worden in een gezellig en knus appartement.  Wij hebben ruimte voor 2 tot 6 personen, maar ook voor kleine families van 10-16 personen, zo kunt u gezellig met de familie een weekendje weg! Ook is er "de goo hoeskamer", een familieappartement met losse gezinsappartementen, zo kunt u met de familie samen zijn, maar zich ook terugtrekken als u daar behoefte aan heeft.

Ontdek de camping!

De dag kan bij ons altijd goed beginnen met een lekker ontbijt en een vers eitje. U kunt namelijk zes dagen per week gebruik maken van onze broodjesservice. Op ons boerderij-terras kunt u genieten van een stukje echte Limburgse vlaai of lekker zitten om na te genieten met een heerlijk koud drankje. Voor de liefhebbers hebben we ook verschillende lokale specialiteiten te koop, zoals bv jam, eieren van onze eigen kippen, dressings, appelsap en nog veel meer. Geniet van de lokale producten die wij u aanbieden.

Voor kinderen is er bij ons op de camping ook genoeg te beleven. Zo kunnen ze heerlijk spelen in het kleine speeltuintje, maar we hebben ook veel verschillende dieren op de boerderij. Buiten onze zoogkoeien met hun kalfjes, hebben we ook nog kippen, hanen, een pauw, ganzen, varkentjes, Hazel en Heaven onze shetlander paardjes en nog veel meer. Dit is echt leuk kamperen in Limburg bij de boer voor onze kleine gasten.

Uitjes tijdens het kamperen Limburg

In ’t Geuldal kun je prachtig wandelen en fietsen. De omgeving biedt zich perfect voor lange wandelingen met elkaar en misschien wel de hond. Geniet van de heerlijke tochten die u kunt maken! Wij hebben een speciale pagina waar we de mooiste en meest bijzondere routes kort hebben uitgewerkt. Klik hier voor de leukste fietstochten!

We raden het ook aan om tijdens het kamperen in Limburg een uitstapje te maken naar de steenkolenmijn in Valkenburg, u bezoekt de grot dan onder leiding van een echte ex-mijnwerker. Zo leert u van alles over deze bijzondere grot tijdens het kamperen in Limburg. Neem vooral ook even een kijkje op onze bezienswaardigheden pagina, hier leest u alles over de leukste uitjes in de omgeving van onze camping.

Vakantie met de kinderen

Als u op vakantie bent met de kinderen is een dagje van de camping natuurlijk heerlijk, maar welke mogelijkheden zijn er? Wij hebben de leukste uitjes voor u op een rijtje gezet. Welke uitjes gaat u met de familie doen?

 • Plopsaland Coo in België

 • Recreatiepark Steinerbos

 • Toverland Sevenum

 • Bobbejaanland Lichaart in België

 • Gaia Park Kerkrade

 • Kinderstad Heerlen

Bent u helemaal overtuigt van een vakantie in Zuid-Limburg? Boek dan hier uw heerlijke vakantie op onze camping of in een knus appartement!

 • Welkom

  Beste gasten,

  Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

  Wist u dat u een appartement voor een hele week ook van di-di, wo-wo of do-do kunt reserveren? Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.

  Vanaf 1 juli is het alleen mogelijk om via het betalingslinkje van uw bevestiging uw appartement of kampeerplaats te betalen. Voor de broodjesservice, eetavonden, streekproducten kunt u wel nog pinnen.