« Omgeving overzicht

Bezienswaardigheden

Welke bezienswaardigheden gaat u tijdens uw verblijf bezoeken? Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet. 

Fluwelengrot & Kasteelruïne Valkenburg

De rijke Middeleeuwen worden weer werkelijkheid bij een bezoek aan de Kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul, met een geschiedenis die terug gaat tot de 11de eeuw!

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land. Dit enorme slot is een kasteelmuseum.

Labyrint Drielandenpunt Vaals

Ontdek het Drielandenpunt voor jong en oud. Wist u dat het Drielandenpunt zo’n honderd jaar geleden een Vierlandenpunt was?

Maastricht Underground

Maastricht Underground is de verzamelnaam voor alles wat er te doen en te beleven is in Fort Sint Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg en de Kazematten. 

Steenkolenmijn Valkenburg

Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze omgeving onder de grond. U bezoekt met een ex-mijnwerker de wereld van de steenkoolwinning.

Mondo Verde in Landgraaf

Mondo Verde... Een waar familiepark met vele verschillende diersoorten, spannende attracties en prachtige tuinen, jong en oud kijkt hun ogen uit.

Miljoenenlijntje Zuid-Limburg

De Miljoenenlijn, het Langste Museum van Limburg. Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- of dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland!

A GoGo Valkenburg

In Valkenburg vindt u de spannendste heuvel van Limburg met vele indoor- en outdoor activiteiten voor jong en oud.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.