« Omgeving overzicht

Met kinderen

Voor een gezellige dag uit met de kinderen hebben wij een aantal leuke tips voor u op een rij gezet. Van pretpark tot dierentuin... Wat kiest u?

Recreatiepark Steinerbos

Lekker klimmen, klauteren, zwemmen, roeien, rondrennen, racen op skelters, dieren voeren en tot in de lucht springen op trampolines. Je kunt je de hele dag lekker uitleven.

Discovery Museum

Ontdek de invloed van wetenschap en techniek op jouw leven! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. 

Gaia Park Kerkrade

Dé leukste dierentuin van Nederland! In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Kinderstad Heerlen

Is het slecht weer? In Kinderstad Heerlen vindt u vele attracties voor jong en oud. Komt u ook een gezellige dag beleven met uw kinderen?

Toverland Sevenum

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal!

Bobbejaanland Lichaart in Belgiƫ

Voor een gezellige dag uit met de hele familie bent u bij Bobbejaanland Lichtaart in België aan het juiste adres. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin.

Plopsaland Coo in Belgiƫ

Apeneiland, de Bobslee, de dansende fonteinen, vliegende fietsen, Dino Splash en Karting... Zomaar een greep uit de vele attracties die Plopsaland Coo in België u te bieden heeft.

 • Welkom

  Beste gasten,

  Wat zijn we blij met alle aanvragen die we alweer krijgen voor 2024! Vanaf 1 december kunt u weer online reserveren voor volgend jaar.

  Vindt u het ook fijn om de komende feestdagen bij ons door te brengen? We hebben nog een paar mogelijkheden.

  Sinterklaasweekend:
  d'r kostel, 't schob, 't honnestel en d'r huujstel

  Kerstmis:
  't schob van vrijdag 22 - vrijdag 29 dec
  't bakkes van vrijdag 22 dec - wo 27 dec

  Met Oud & Nieuw hebben we helaas niets meer vrij.