Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Recreatieboerderij Tergracht aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Recreatieboerderij Tergracht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Recreatieboerderij Tergracht behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Recreatieboerderij Tergracht. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Recreatieboerderij Tergracht. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

 • Welkom

  We hebben weer een paar leuke aanbiedingen:

  16 - 18 juni 't Bakkes € 875
  23 - 25 juni 't Bakkes € 875
  30 juni - 2 juli 't Bakkes € 875


  2 - 9 juni 't honnesstel € 420
  2 - 5 juni 't honnesstel € 310


  Reserveren mag telefonisch, online of per mail. Let op....de korting staat niet in het boekingssysteem. Wij mailen u een bevestiging toe met de kortingsprijs!

  Bent u al langzaam plannen aan het maken voor kerst en de jaarwisseling? Laat het ons dan weten, dan bespreken we samen even de mogelijkheden/prijzen!