Natuurvlees Nederland

Ecologisch en duurzaam rundvlees, dat is gecertificeerd met het 2 sterren Beter Leven keurmerk!

Wist u dat we ook heerlijk bbq-vlees verkopen? 
Lekkere hamburgers, worstjes en gemarineerde biefstukspiesen voor op de bbq of in de pan.

Nieuw is de "natuurvleesbox". Een box met 6.5 kilo lekker sappig en mals rundvlees met 1/3 biefstukproducten, 1/3 stoofvlees en 1/3 gehaktproducten zoals hamburgers, worstjes, tartaartjes en gehakt. En alle producten zijn natuurlijk verpakt in porties voor ca. 2 personen en past het gemakkelijk in een halve lade van de diepvries. 

Hamburgers per 2 stuks verpakt € 3.80
Worstjes per 3 stuks verpakt € 3.00
Biefstukspiesen gemarineerd per 2 stuks verpakt € 5.40
Biefstukjes per 2 stuks verpakt € 7.99
Gehakt plm. 270/290 gram € 3.60
Natuurvleesbox 6.5 kg € 99.95 

We werken voor al onze prodcuten samen met alle gecertificeerde boeren in Nederland die net als ons kiezen voor duurzaamheid. 

Wellicht heeft u onze blonde d'acquitaines al zien lopen in het geuldal. Alle zoogkoeien lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten samen met hun kalfjes. Ze eten vooral natuurgras uit het Geuldal. Mais, stro, hooi en kuilgras telen wij zelf op onze boerderij. Op onze boerderij beleeft u dan ook het karakteristieke kleinschalige geuldallandschap. En zo gaat dat natuurlijk ook bij alle andere deelnemers van Natuurvlees Nederland. Alle dieren lopen in de vele verschillende natuurgebieden die Nederland rijk is. 

We hebben bijna altijd genoeg op voorraad. Dus kom gerust langs. Maar om teleurstellingen te voorkomen is het misschien fijn om even vantevoren te bellen 043 4552762 of te mailen info@tergracht.nl

Wordt ook onze vriend op facebook, dan blijft u altijd op de hoogte www.facebook.com/tergracht