Natuurvlees Nederland

Ecologisch en duurzaam rundvlees, dat is gecertificeerd met het 2 sterren Beter Leven keurmerk!

Wist u dat we ook heerlijk natuurvlees verkopen voor op de bbq of in de pan?

Een exclusieve samenwerking tussen de boeren van "Natuurvlees-Nederland", Slagerij Kaldenberg en de Sligro zorgt voor kwaliteitsvlees van eigen bodem. Alle runderen grazen in nationale parken, polders, bossen en extensief gehouden graslanden. Natuurvlees-Nederland heeft niet alleen een "gesloten kringlooplandbouw", maar zorgt ook voor een verbetering van de biodiversiteit doordat deze runderen de natuur open houden en daardoor ruimte geven aan plantjes die anders in de verdrukking zouden komen. De natuurlijke groei, de rust en de ruimte, het gevarieerd eten en het vele bewegen staan garant voor een mals en sappig stukje rundvlees met een karakteristieke smaak!

Hamburgers
Gemarineerde biefstukspiesen
Worstjes
Gehakt
Entrecote
Ribeye
Biefstuk
Poulet

Alles in kleine porties voor 2 personen. 

 

Nieuw is de "natuurvleesbox". Een box met 6.5 kilo lekker sappig en mals rundvlees met 1/3 biefstukproducten, 1/3 stoofvlees en 1/3 gehaktproducten zoals hamburgers, worstjes, tartaartjes en gehakt. En alle producten zijn natuurlijk verpakt in porties voor ca. 2 personen en past het gemakkelijk in een halve lade van de diepvries. 

Wellicht heeft u onze blonde d'acquitaines al zien lopen in het geuldal. Alle zoogkoeien lopen het grootste gedeelte van het jaar buiten samen met hun kalfjes. Ze eten vooral natuurgras uit het Geuldal. Mais, stro, hooi en kuilgras telen wij zelf op onze boerderij. Op onze boerderij beleeft u dan ook het karakteristieke kleinschalige geuldallandschap. En zo gaat dat natuurlijk ook bij alle andere deelnemers van Natuurvlees Nederland. Alle dieren lopen in de vele verschillende natuurgebieden die Nederland rijk is. Wordt ook onze vriend op facebook, dan blijft u altijd op de hoogte www.facebook.com/tergracht

 

 
  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.