Wandelen in het Geuldal

Wandelen in het Geuldal; een unieke ervaring! 't Geuldal is namelijk één van de mooiste gebieden van Nederland om in te wandelen. Ontdek de mooie natuur en vele dieren die Zuid-Limburg rijk is.

Eenvoudig vanaf onze recreatieboerderij in 't Geuldal. Wandelen in Geuldal betekent: wandelen langs bronnen en beekjes, door weilanden, eiken- en beukenbossen, boomgaarden en over holle wegen.

Overal in het dal ziet u kleinschalige landschapselementen als scheerhagen en graften. 

Ontdek 't Geuldal

Wanneer u in de natuur van 't Geuldal loopt, waant u zich net in het buitenland. De glooiende heuvels, uitgestrekte grasvelden en mooie bossen geven u een buitenlands gevoel. Ideaal als vakantiebestemming in Nederland dus!

Vanaf onze boerencamping wandelt u zo het Geudal in. Tijdens uw wandeling kunt u heerlijk van de natuur genieten. Hier kijkt u niet alleen naar het verbluffende uitzicht van de natuur. Bij ons leeft u midden in dit prachtige uitzicht.

Tussen de natuur verblijft u op Recreatieboerderij Tergracht. Vanuit hier wandelt u zo de natuur in en ontdekt u verschillende wandelroutes.

Wandelen in het Geuldal en Epen

Vanaf onze camping in Epen kunt u elke dag direct beginnen aan een mooie en ontspannende wandeltocht. Bij aankomst krijgt u van ons enkele wandelroutes door Epen en omstreken. Dat is een prachtige manier om het Geuldal te verkennen.

Ook wanneer u niet van lange wandelingen houdt, bent u bij ons op de juiste locatie. U kunt met onze wandelkaart namelijk ook een klein rondje door Epen wandelen. 

Wandelroute door het Geuldal

De mooiste plekjes van 't Geuldal ontdekt u tijdens deze wandelroute. U wandelt midden door het heuvellandschap en geniet van prachtige vergezichten. Het is hier werkelijk prachtig. De wandelroute is zes kilometer lang en je wandelt ongeveer twee uur door de natuur.

Wandel in het Geudal door het 5 sterrenlandschap. Maak een ontspannende lange wandeling en bewonder de prachtige natuur. Dit natuurgebied telt vele bijzondere dieren. Niet zonder reden behoort dit gebied tot een van de mooiste stukjes van Nederland. 

Verblijft u onze boerderijcamping in Limburg? Dan wandelt u zo vanuit uw appartement of uw kampeerplaats het Geudal in. Ook ontvangt u bij aankomst ontvangt een wandel- en fietskaart van de omgeving. Natuurlijk is dit geheel gratis.

Bekijk de wandelroute

Wandelroutes door Zuid-Limburg

Wilt u meer wandelroutes maken door Zuid-Limburg? Door de bijzondere omgeving kunt u heerlijk wandelen. Kies voor een route die bij u past, lang of kort, door de natuur of juist door steden en dorpen.

Naast dat u heerlijk kunt wandelen in het Geuldal kent Limburg nog veel meer schitterende natuurgebieden. We geven u op Recreatieboerderij Tergracht graag meer tips, maar ook hieronder kunt u op uw gemakje alvast 10 andere mooie wandelroutes bekijken.

Bekijk 10 mooie wandelroutes in Zuid-Limburg

Wandelen Geuldal

Neem ook uw fietsen mee

Niet alleen kunt u heerlijk in het Geuldal en Epen wandelen, maar ook kunt u hier fantastisch fietsen. Vergeet dus vooral niet om deze mee te nemen!

Per fiets ontdekt u namelijk nog sneller en makkelijker de leukste plekken. Fiets langs door leuke pittoreske dorpjes en langs mooie natuurgebieden met diverse flora en fauna. Een magisch gebied waar u niet op uit gekeken raakt. 

Overnachten bij Boerderijcamping Tergracht

Verblijft u na het wandelen in het Geuldal op onze recreatieboerderij? Misschien wilt u wel een heel weekend weg met uw wandelkameraadje, om te trainen voor een wandelevenement of gewoon om van de natuur te genieten. Dan is Tergracht de ideale locatie in Limburg om het Geuldal te ontdekken. 

Wij hebben kampeerplaatsen te huur voor tent, caravan of vouwwagen. Mocht u liever een compleet ingerichte accommodatie huren, kijk dan eens bij onze appartementen. Deze zijn geschikt voor gezinnen van 2 tot 6 personen of grote gezelschappen van 10 tot 16 personen. 

Overnachtingsmogelijkheden

 • Welkom

  Beste gasten,

  Wat zijn we blij met alle aanvragen die we alweer krijgen voor 2024! Vanaf 1 december kunt u weer online reserveren voor volgend jaar.

  Vindt u het ook fijn om de komende feestdagen bij ons door te brengen? We hebben nog een paar mogelijkheden.

  Sinterklaasweekend:
  d'r kostel, 't schob, 't honnestel en d'r huujstel

  Kerstmis:
  't schob van vrijdag 22 - vrijdag 29 dec
  't bakkes van vrijdag 22 dec - wo 27 dec

  Met Oud & Nieuw hebben we helaas niets meer vrij.