Wandelen in het Geuldal

't Geuldal is één van de mooiste gebieden van Nederland om in te wandelen. Ontdek de mooie natuur en vele dieren die Zuid-Limburg rijk is. Eenvoudig vanaf onze recreatieboerderij in 't Geuldal. Wandelen in Geuldal betekent wandelen langs bronnen en beekjes, door weilanden, eiken- en beukenbossen, boomgaarden en over holle wegen. Overal in het dal ziet u kleinschalige landschapselementen als scheerhagen en graften.

Ontdek Geuldal

Wanneer u in de natuur van 't Geuldal loopt, waant u zich net in het buitenland. De glooiende heuvels, uitgestrekte grasvelden en mooie bossen geven u een buitenlands gevoel. Ideaal als vakantiebestemming in Nederland dus! Op onze camping Geuldal kunt u heerlijk van de natuur genieten. Hier kijkt u niet alleen naar het verbluffende uitzicht van de natuur. Bij ons leeft u midden in dit prachtige uitzicht. Tussen de natuur verblijft u op Recreatieboerderij Tergracht. Vanuit hier wandelt u zo de natuur in en ontdekt u verschillende wandelroutes.

Wandelen Geuldal

Vanaf onze camping in Epen kunt u elke dag direct beginnen aan een mooie en ontspannende wandeltocht. Bij aankomst krijgt u van ons enkele wandelroutes door Epen en omstreken. Dat is een prachtige manier om het Geuldal te verkennen. Ook wanneer u niet van lange wandelingen houdt, bent u bij ons op de juiste locatie. U kunt met onze wandelkaart namelijk ook een klein rondje door Epen slenteren.

Overnachten bij Boerderijcamping Tergracht

Verblijft u na het wandelen in het Geuldal op onze recreatieboerderij? Misschien wilt u wel een heel weekend weg met uw wandelkameraadje, om te trainen voor een wandelevenement of gewoon om van de natuur te genieten. Dan is Tergracht de ideale locatie in Limburg om het Geuldal te ontdekken. 

Wij hebben kampeerplaatsen te huur voor tent, caravan of vouwwagen. Mocht u liever een compleet ingerichte accommodatie huren, kijk dan eens bij onze appartementen. Deze zijn geschikt voor gezinnen van 2 tot 6 personen of grote gezelschappen van 10 tot 16 personen. 

Overnachtingsmogelijkheden

 

Wandelen Geuldal