Kom ook kamperen bij de boer in 2023!

Ook in 2023 bent u van harte welkom om te komen kamperen bij de boer. Bij recreatieboerderij Tergracht in het prachtige natuurgebied het Geuldal kunt u genieten van de natuur, omgeving en de rust van het fantastische Limburg. Heeft u in 2022 ook al kunnen ervaren hoe leuk het is om te kamperen bij de boer? Beleef Nederland op z’n mooist.....ook in 2023!

Kamperen bij de boer in het Geuldal

Waar heeft u uw vakantie afgelopen jaar doorgebracht? Misschien heeft u al lang besloten waar u komend jaar naar toe gaat. Maar voor de mensen die nog niet weten wat ze willen gaan doen de aankomende vakanties hebben wij een leuk idee! Kom lekker kamperen bij onze boerderij! Kamperen bij de boer is uniek kamperen en leuk voor jong en oud. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust met een lekker hapje, drankje en een adembenemend uitzicht leven de kinderen zich uit op de boerderij.
Afgezien van het feit dat dat ontzettend leuk is voor de kids is het ook nog ontzettend leerzaam.

Kamperen bij de boer in 2022

Voorzieningen voor iedereen!

Op onze camping in het Geuldal bent u van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Wij beschikken over uitstekende sanitaire voorzieningen en een receptie met medewerkers die u alles kunnen vertellen over de camping en de regio. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de wasmachine en droger voor de vieze was. Tevens is er een koelkast/diepvries aanwezig voor het bewaren van eten en drinken! 

De kinderen zullen zich ook optimaal vermaken op onze recreatieboerderij. Lekker een potje voetballen op ons sportveld, klimmen en klauteren in het speeltuintje, of kennismaken met de dieren. Er lopen onder andere kippen, ganzen, schapen, een pauw, shetlander paardjes en herten rond!

Ontdek onze voorzieningen

Kamperen bij de boer in Limburg

Het Geuldal is een prachtig natuurgebied gelegen tussen Limburg en België. Het staat bekend om onder andere de prachtige vergezichten, fantastische wandelroutes en de diversiteit van flora en fauna. Wist u trouwens dat in het Geuldal de snelste rivier van Nederland stroomt?

Natuurgebied het Geuldal is misschien wel een van de mooiste stukjes natuur van Nederland en leent zich uitstekend voor een succes gegarandeerde vakantie. Bent u een echt natuurmens? Dan is kamperen bij de boer in 2023 in het Geuldal echt wat voor u. Ontdek Nederland op z’n mooist en beleef prachtig Limburg.

Geniet van de veelzijdige omgeving

Kamperen bij de boer brengt unieke vakantieherinneringen met zich mee. Maar niet alleen de tijd die u doorbrengt op ons prachtige kampeerterrein in Limburg zorgt voor een aangename vakantie, ook het bezoeken van diverse steden, natuurgebieden en bezienswaardigheden dragen hier een steentje aan bij. Neem een van de vele wandel- of fietsroutes, ontdek de mysteries van de onderaardse wereld in de Grotten van Han of breng een bezoek aan Maastricht, Heerlen of Valkenburg. Deze bruisende steden zijn rijk aan musea en andere bezienswaardigheden. 

Reserveer snel

Er is steeds meer vraag naar kamperen bij de boer in 2023. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om te reserveren via onze website. Zo bent u er van verzekerd dat u tijdens uw vakantie een mooi plekje op onze recreatieboerderij heeft en dat u niet te veel betaald. Wacht dus niet langer en kom kamperen bij de boer in 2023!

Reserveer nu.

 

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.