Fietsen in het Geuldal

Fietsen in het Geuldal begint bij Recreatieboerderij Tergracht. Onze boerderij is gelegen in het heuvelachtige Geuldal, waardoor u direct kunt beginnen met een prachtige fietstocht. Ontdek de schitterende natuur en vele dieren van Zuid-Limburg op de fiets.

Sportief of recreatief fietsen in het Geuldal

Bij fietsen in Limburg wordt in eerste instantie gedacht aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar ook voor de recreatieve fietsers is Limburg de ideale fietsregio bij uitstek. Limburg heeft namelijk meer te bieden dan alleen maar heuvels.

Uitgerekte plateaus en vlaktes worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Iedere regio heeft bovendien zijn eigen karakteristieke eigenschappen waardoor u steeds weer opnieuw wordt verrast.

U begint en eindigt in het Geuldal, maar daartussen kiest u zelf de fietsroute. Heeft u last van keuzestress? Geen zorgen, wij geven u graag een wandel- en fietskaart van de nabije omgeving. Natuurlijk kunt u ook heerlijk wandelen in het Geuldal.

Overnachten en fietsen

Houdt u van het bourgondische leven, dan kunt u fietsen en smullen. U overnacht in een van de luxe appartementen en daarna lekker uit eten gaan in een van de vele gezellige eetgelegenheden in de buurt. Heeft u al zin om te komen fietsen in het Geuldal? 

Kampeervakantie

Natuurlijk kunt u ook bij ons komen kamperen op onze gezellige camping. Met uw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen bent u van harte welkom. Recreatieboerderij Tergracht is ideaal voor een weekendje fietsen in Zuid-Limburg!

Bekijk de kampeerplaatsen

Maak gebruik van onze broodjesservice 

Begin je fietsdag goed... en maak gebruik van onze broodjesservice. Als u bij onze camping in het Geuldal komt kamperen of verblijven, dan kunt van 1 april tot 31 oktober gebruik maken van onze broodjesservice. Want niets is lekkerder dan wakker worden en je fietsdag goed beginnen met een heerlijk ontbijt, zodat je er weer voor de volle 100% tegen aan kan gaan.

Prachtig fietsen in het Geuldal

Fietsen door het Geuldal

Bent u op zoek naar een prachtige fietstocht door het Geuldal? Dan is deze route perfect voor u! Op de fiets ontdekt u de mooiste plekjes van het Limburgse heuvellandschap. De fietstocht van 43 kilometer brengt u door het Geuldal en het Bovenste Bos. U komt voorbij de snelst stromende rivier van Nederland, wat een spectaculair gezicht is. Daarnaast fietst u langs bloemenvelden, bossen, boerderijen en weilanden. Overal om u heen geniet u van prachtig uitzicht. Ook komt u langs een aantal landgoederen en kastelen.

Fietsroute 't Geuldal

Geniet van een culturele tocht

U kunt prachtig fietsen in het Guldal, zo raden we u van harte aan om te fietsen langs de prachtige architectuur van Limburg. Rij langs kastelen en bijzondere kasteeltuinen tijdens deze unieke route. Fiets in ongeveer 4 uur over landweggetjes en fietspaden langs de mooiste architectuur. 

Bekijk hier de prachtige culturele fietsroute.

Natuurtochten

Ontdek de prachtige natuur van Zuid-Limburg op de fiets. Deze route kunt u starten in Epen en vervolgens kunt u genieten van de mooie natuur waar u langs fietst. In het eerste stuk en het laatste onderdeel van de route bevinden zich redelijk zware hellingen, dus als u de uitdaging aandurft is dit zeker een prachtige tocht.

U bent met de normale fiets ongeveer 2,5 uur onderweg, dit is uiteraard exclusief een pauze op een gezellig terrasje. Met de elektrische fiets is het een tocht van ongeveer twee uur. 

De biologische fietstocht

Deze tocht is een echte kuitenbijter, dwars door de natuur en langs verschillende biologische boerderijen en winkels. U fietst lang twee wijngaarden, hier kunt u een heerlijke fles wijn kopen. Daarnaast komt u nog langs de Wingerbergerhoeve, hier kunt u echte Limburgse stroop of vers fruit komen. Ook hebben ze hier heerlijk ijs, zeker de moeite om langs te gaan dus!

 

 

 

Fietsen in het Geuldal

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat u een appartement voor een hele week ook van di-di, wo-wo of do-do kunt reserveren? Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.

    Vanaf 1 juli is het alleen mogelijk om via het betalingslinkje van uw bevestiging uw appartement of kampeerplaats te betalen. Voor de broodjesservice, eetavonden, streekproducten kunt u wel nog pinnen.