Fietsen in het Geuldal

Fietsen in het GeuldalFietsen in het Geuldal begint bij Recreatieboerderij Tergracht. Onze boerderij is gelegen in het heuvelachtige Geuldal, waardoor u direct kunt beginnen met een prachtige fietstocht.

Sportief of recreatief fietsen in het Geuldal

Bij fietsen in Limburg wordt in eerste instantie gedacht aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar ook voor de recreatieve fietsers is Limburg de ideale fietsregio bij uitstek. Limburg heeft namelijk meer te bieden dan alleen maar heuvels. Uitgerekte plateaus en vlaktes worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Iedere regio heeft bovendien zijn eigen karakteristieke eigenschappen waardoor u steeds weer opnieuw wordt verrast. U begint en eindigt in het Geuldal, maar daartussen kiest u zelf de fietsroute.

Voor diverse typen fietser hebben wij arrangementen opgesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een arrangement geschikt voor de sportieve mountainbiker. Houdt u van het bourgonsiche leven dan kunt u fietsen en smullen. Dit arrangement is tevens geschikt voor de electrische fiets.

Fietsen in het Geuldal? 

Boek nu een fietsarrangement