Fietsen in het Geuldal

Fietsen in het Geuldal begint bij Recreatieboerderij Tergracht. Onze boerderij is gelegen in het heuvelachtige Geuldal, waardoor u direct kunt beginnen met een prachtige fietstocht. Ontdek de schitterende natuur en vele dieren van Zuid-Limburg op de fiets.

Sportief of recreatief fietsen in het Geuldal

Bij fietsen in Limburg wordt in eerste instantie gedacht aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Maar ook voor de recreatieve fietsers is Limburg de ideale fietsregio bij uitstek. Limburg heeft namelijk meer te bieden dan alleen maar heuvels. Uitgerekte plateaus en vlaktes worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Iedere regio heeft bovendien zijn eigen karakteristieke eigenschappen waardoor u steeds weer opnieuw wordt verrast. U begint en eindigt in het Geuldal, maar daartussen kiest u zelf de fietsroute. Heeft u last van keuzestress? Geen zorgen, wij geven u graag een wandel- en fietskaart van de nabije omgeving.

Overnachten en fietsen

Houdt u van het bourgondische leven, dan kunt u fietsen en smullen. U overnacht in een van de luxe appartementen en daarna lekker uit eten gaan in een van de vele gezellige eetgelegenheden in de buurt. Heeft u al zin om te komen fietsen in het Geuldal? 

Kampeervakantie

Natuurlijk kunt u ook bij ons komen kamperen op onze gezellige camping. Met uw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen bent u van harte welkom. Recreatieboerderij Tergracht is ideaal voor een weekendje fietsen in Zuid-Limburg!

Bekijk de kampeerplaatsen


Maak gebruik van onze broodjesservice 

Begin je fietsdag goed... en maak gebruik van onze broodjesservice. Als u bij onze camping in het Geuldal komt kamperen of verblijven, dan kunt van 1 april tot 31 oktober gebruik maken van onze broodjesservice. Want niets is lekkerder dan wakker worden en je fietsdag goed beginnen met een heerlijk ontbijt, zodat je er weer voor de volle 100% tegen aan kan gaan.

Fietsen in het Geuldal