Terras / Streekprodukten

Voor een heerlijk hapje en drankje bent u op ons terras aan het juiste adres. Hier geniet u van een heerlijke kop koffie of drankje met een stuk Limburgse vlaai, een vers gemaakte wafel, een lekker ijsje of een kleine hap zoals een broodje of tosti.

Hier verkopen wij ook lekkere streekproducten, zoals appelsap, rabarbersap, wijnen, vele soorten confitures, stroop, dressings, olijfolie en nog veel meer. Of wat dacht u van een vers eitje in de ochtend van onze eigen scharrelkippen.

 

Openingstijden terras:

Van 1 april - 1 november is ons terras op zaterdag en zondag geopend. In de vakanties zijn we vaak ook enkele dagen per week geopend. Welke dagen dat zijn, is iedere week anders. Als u bij ons op vakantie bent, dan laten wij u iedere week onze openingstijden weten. Overnacht u niet bij ons en wilt u graag koffie komen drinken, dan kunt u misschien beter even bellen of mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Van 12 november - 5 januari zijn wij bij lekker wandelweer (dus niet bij slecht weer) iedere zondag geopend van 12.00 - 16.00 uur. En in de kerstvakantie zijn we ook enkele dagen door de week geopend. Bel even als u zeker wilt weten welke dagen dat zijn.

Komt u ook genieten van lekkere warme chocomel met speculaas, glühwein met kerststol en andere lekkernijen bij onze vuurkorf?