Boerderijterras

Openingstijden van 29 maart - 3 november

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.30 uur

Iedere dag geopend voor het kopen van allemaal lekkere dingen zoals jam, dressing, appelstroop, mosterd, mayonaise, wijn, speciaal biertjes, Rousseau chocolade, Limburgse vlaai en natuurlijk ons eigen natuurvlees!

Ook hebben we allemaal kant en klare gerechtjes die u maar hoeft op te warmen, zoals soep, Limburgs zuurvlees, bami, nasi, kip pilav en noem maar op. Hoe gemakkelijk is dat!!! Natuurlijk bent u dan ook van harte welkom om bij ons van een kopje koffie met Limburgse vlaai te genieten.

Zaterdag en zondag 11.00 - 17.00 uur

In het weekend maken we heerlijke belegde broodjes, boerenlandbroodtosti's en nog veel meer. Natuurlijk ontbreken de Limburgse vlaai en een lekker biertje of wijntje uit de streek ook niet.

Onze gezellige eetavonden

Iedere week maken we 1 of 2 keer een lekkere avondmaaltijd speciaal voor onze gasten. Onze hamburgeravonden, verse friet met Limburgs zuurvlees en pizza-avonden zijn altijd zeer in trek!

Natuurvlees

We verkopen ons eigen heerlijke "natuurvlees", zoals hamburgers, gemarineerde biefstukspiesen, worstjes, gehakt, biefstuk, poulet, ribeye en entrecote. Lekker voor op de bbq of in de pan. Ook hebben we de "natuuvleesbox" met 6.5 kilo mals en sappig vlees bestaande uit 1/3 biefstukprodukten, 1/3 gehaktprodukten en 1/3 stoofvlees. Allemaal in porties van 2 personen en past gemakkelijk in de koelbox en thuis in een halve diepvrieslade.

Arrangementen voor groepen vanaf 10 personen

Vlaaien buffet € 14.00 pp

Verschillende soorten Limburgse vlaai staan in buffetvorm opgesteld. Ook kannen koffie, thee, water en jus d'orange. Voor de kinderen staan er pakjes drinken klaar. Andere consumpties dan bovenstaand zijn voor eigen rekening. Het buffet staat voor 2 uurtjes opgesteld voor zoveel koffie/vlaai als u wilt.

Pizza buffet € 15.00 pp

Heerlijke eigen gemaakte pizza's met verschillende smaken. Laat jullie verrassen, ze zijn echt heerlijk! We zetten deze op jullie tafels en snijden deze dan in punten. Zo kunnen jullie alle smaakjes proeven en kan iedereen tegelijk eten. Natuurlijk houden we ook rekening met de kinderen en wat ze wel of niet op de pizza willen.

Smulplenkske buffet € 23.00 pp

Verschillende soorten brood, broodjes, beleg en lekkere warme en koude gerechtjes. En wat zou dit buffet zijn zonder een lekker toetje.

Zeker weten dat we open zijn?

Een aantal zaterdagen/zondagen zijn we voor spontaan bezoek gesloten, omdat we op deze dagen dan vol zitten met reserveringen. Bel daarom even of teleurstelling te voorkomen. In juli en augustus zijn we alle zondagen gesloten, maarrrrrr.........houden we iedere week een gezellige zomerse avond met een lekker gekoeld drankje met heerlijke hapjes erbij.

We zijn ook open op 1e en 2e paasdag, Hemelvaartsweekend van donderdag -zondag en 1e en 2e Pinksterdag.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.