Terras / Streekprodukten

Voor een heerlijk hapje en drankje bent u op ons terras aan het juiste adres. Hier geniet u van een heerlijke kop koffie of drankje met een stuk Limburgse vlaai, een vers gemaakte wafel, een lekker ijsje of een kleine hap zoals een broodje of tosti.

Hier verkopen wij ook lekkere streekproducten, zoals appelsap, rabarbersap, wijnen, vele soorten confitures, stroop, dressings, olijfolie en nog veel meer. Of wat dacht u van een vers eitje in de ochtend van onze eigen scharrelkippen.

Is ons boerderijterras gesloten en u wilt graag streekproducten kopen? Komt u dan even naar de receptie en we lopen graag even met u mee!

 

Openingstijden terras:

Van 31 maart - 1 november is ons terras op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur geopend. In de vakanties zijn we vaak ook enkele dagen door de week geopend. Welke dagen dat zijn, is iedere week anders. Als u bij ons op vakantie bent, dan laten wij u iedere week onze openingstijden weten. Overnacht u niet bij ons en wilt u graag koffie komen drinken, dan kunt u misschien beter even bellen of mailen om teleurstellingen te voorkomen.

Buiten de vakanties zijn we doordeweeks meestal gesloten. Wij kunnen dit werk dan helaas niet combineren met onze werkzaamheden in de appartementen, op de camping en op de boerderij.

Ons personeel staat het hele jaar voor ons klaar.
En daarom verdienen ook zij een fijne zomervakantie met hun gezin.
Daarom is van zaterdag 28 juli - maandag 13 augustus ons terras alle dagen gesloten.
Behalve als u bij ons in de appartementen of op de camping logeert, dan zijn we toch enkele dagen speciaal voor u geopend!