Omgeving

Waar u vanuit verschillende plekken kunt genieten van het prachtige uitzicht die deze omgeving te bieden heeft, kunt u hem bij ons echt beleven. Recreatieboerderij Tergracht ligt namelijk écht midden in de betoverende omgeving op één van de mooiste plekjes van Nederland.

In onze omgeving is genoeg te doen! Beleef verschillende activiteiten en ga dagjes eropuit om de prrachtige omgeving te ontdekken. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende steden in de buurt zoals Maastricht en Luik. Of ga op bezoek bij het Natuurhistorisch Museum of Bonnefantenmuseum in Maastricht. Ook is er genoeg te doen met kinderen zoals een uitstapje naar de dierentuin of een pretpark. Wat staat er op uw vakantieplanning tijdens uw vakantie in Epen?

Natuur

Geniet van de prachtige omgeving van 't Geuldal. Trek er op uit en ontdek de mooiste plekken. Een groot deel van de natuur in het Geuldal is in goede handen bij Natuurmonumenten.

Meer informatie »

Wandelen en fietsen

De omgeving van 't Geuldal is het beste te ontdekken per fiets of wandelend. Laat u verrassen door de prachtige natuur.

Meer informatie »

Bezienswaardigheden

In de omgeving van onze recreatieboerderij kunt u vele bezienswaardigheden bezoeken. Van Valkenburg en Maastricht tot Hoensbroek... U kijkt uw ogen uit!

Meer informatie »

Sportief en actief

Sportievelingen opgelet! Wilt u tijdens uw vakantie een sportieve of actieve dag beleven? Dan bent u bij ons in de omgeving aan het juiste adres.

Meer informatie »

Met kinderen

Ook voor de kleinere vakantieganger is er in de omgeving van onze recreatieboerderij erg veel te beleven. Van pretpark tot dierentuin... U en uw kinderen kijken de ogen uit!

Meer informatie »

Wellness

Geniet tijdens uw vakantie van uw welverdiende rust... Heerlijk! Even lekker ontspannen met uw familie of vrienden.

Meer informatie »

Evenementen

Momenteel zijn er geen evenemenen in onze prachtige omgeving.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Wat zijn we blij met alle aanvragen die we alweer krijgen voor 2024. We verheugen ons weer zeer op uw komst!