Samenwerkingen

Wij zijn erg trots op onze omgeving. Naast het veelzijdige landschap met bossen, weilanden, bronnen, beekjes, boomgaarden en vele holle wegen kunt u ook speuren naar bijzondere vogels, zoals de klauwier en de kwikstaart, of een van de vele grondbewoners. De omgeving is het beste te ontdekken per fiets of wandelend. Lees hier meer over het prachtige en veelzijdige Geuldal.

Een groot deel van de natuur in onze omgeving is in goede handen bij Natuurmonumenten. Om zo goed mogelijk voor onze omgeving te kunnen zorgen en het te promoten werken wij nauw samen met onze buren. Dit doen wij op het gebied van beheer en natuurbelevingsactiviteiten en op een manier die overeenkomt met de doelen van het Nationaal Landschap Zuid.

Natuurbescherming sinds 1905
Natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar. Daarom beschermt Natuurmonumenten 355 natuurgebieden en 470 rijksmonumenten. Overal in Nederland. Voor iedereen. Dat doen ze sinds 1905 met steun van vrienden, vrijwilligers, leden en bedrijven. Steun is nodig. Juist nu. Kijk op de website wat u voor de natuur kunt doen.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.