Voorzieningen

Receptie

We heten u van harte welkom bij onze receptie. Hier vindt u tevens uitgebreide informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. 
Ook verkopen we uitgebreide wandel- en fietskaarten van de omgeving.

Sanitaire voorzieningen

Tijdens uw kampeervakantie wordt u van alle gemakken voorzien. De sanitaire voorzieningen bieden u alle comfort die u wenst.

Zo is het sanitair voorzien van: 4 douches, 4 toiletten, 4 wasbakken, 3 afwasplaatsen, een apart babybadje, chemisch toilet en permanente warmwatervoorziening door thermostaatkranen.

Wasmachine

Zijn uw kleren vies geworden? Geen probleem.
U kunt bij ons, uitsluitend van april - oktober, gebruik maken van de wasmachine en/of droger. U dient zelf voor waspoeder/wasverzachter te zorgen.

Wasmachine: € 4.50 per keer
Droger: € 4.00 per keer

Koelkast/diepvries

Heeft u etenswaren of drinken wat in de koelkast of diepvries bewaard moet worden? U mag tijdens uw kampeervakantie gratis gebruik maken van onze koelkast/diepvries.

Broodjesservice 

Iedere ochtend wakker worden met verse broodjes? Heerlijk!

Iedere ochtend (behalve zondag) kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Als u voor 11:00 uur uw bestelling aan ons doorgeeft, kunt u deze ’s ochtends vanaf 08.45 uur bij de receptie ophalen. Evt. samen met een lekker eitje van de mergellandkip. De bestelling voor maandag kunt u zaterdag tot uiterlijk 11.00 uur aan ons doorgeven. De broodjesservice is van 1 april - 31 oktober. Soms zijn er niet genoeg bestellingen en dan komt de bakker helaas niet. Maar dan kunt u natuurlijk nog altijd even zelf iets lekkers bij de bakker gaan uitzoeken.

Voor de kinderen

Voor kleine kinderen is onze recreatieboerderij een waar feest. Ze kunnen zich heerlijk vermaken in het kleine speeltuintje met een glijbaan, schommel, wipkip, wip, zandbak, duikelrekje, klimrek en een trampoline. Voor de grotere kinderen is er een veldje waar ze lekker een balletje kunnen trappen.

Grote favoriet bij de kinderen zijn de vele kleine dieren op onze boerderij: kippen, hanen, schapen, mini shetlander paardjes en herten. En dan is er ook nog ons lieve varkentje, gans en een prachtige pauw.

Wifi

Even uw status updaten of het laatste nieuws online lezen? Zowel in de appartementen als op de camping mag u gebruik maken van gratis wifi.

Streekproducten

We verkopen ook heerlijke streekproducten zoals appelsap, verschillende soorten confiture/jam, dressings, stroop, olijfolie enz. En natuurlijk iedere ochtend eitjes van de mergellandkip.

Fiets- en scooterverhuur

Bij onze buren, ’t Zinkviooltje, kunt u terecht voor alle soorten fietsen en scooters. Zo kunt u bijvoorbeeld een mountainbike huren om het ruige landschap te ontdekken of een elektrische fiets om eenvoudig over de heuvels te kunnen fietsen. Op onze receptie vindt u meer informatie.

Boodschappen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Spar en Bakkerij Franssen in Epen.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.