Camping het Geuldal

Camping GeuldalGelegen op de heuvels van 't Geuldal is de recreatieboerderij bij uitstek een camping voor natuurliefhebbers. Als u het terrein van onze camping in het Geuldal afloopt, dan ervaart u direct de prachtige omgeving die 't Geuldal u te bieden heeft. Het heuvelachtige landschap nodigt u uit om te wandelen of te fietsen in het Geuldal. U kunt de wandel- of fietstocht zo uitdagend maken als u zelf wilt.

Leuke uitjes vanaf onze camping in het Geuldal

Naast een sportief uitje kunt u vanaf onze camping in het Geuldal ook uitstekend van een culturele activiteit genieten. Bezoek één van de kastelen of grotten in de omgeving. Een stedentrip naar Maastricht, Aken of Luik is ook zo gemaakt. In het prachtige Limburg en haar Geuldal zijn diverse schitterende bezienswaardigheden

  • Fluwelengrot & Kasteelruïne Vlakenburg
  • Kasteel Hoensbroek
  • Labyrint Drielandenpunt Vaals
  • Maastricht Underground
  • Steenkolenmijn Valkenburg
  • En nog veel meer...

Verblijft u ook op onze camping in het Geuldal?

 

Boerderijcamping Limburg

Wanneer u arriveert op onze boederijcamping in Limburg voelt u het meteen, u bent op vakantie. De frisse buitenlucht, de prachtige omgeving en de relaxte sfeer op onze boerderijcamping doet u direct de drukte van alle dag vergeten. Met het prachtige landschap van natuurgebied het Geuldal op de achtergrond en de geluiden van de boerderijdieren in de verte  zoekt u een lekker plekje in de zon op ons terras  met een goed boek en een lekker drankje. Dit is vakantie zoals vakantie hoort te zijn!

kamperen bij de boer

Camping Geuldal

Het Geuldal kenmerkt zicht door de prachtige omgeving, natuur en rust. Deze prachtige streek leent zich uitstekend voor wandelen of fietsen maar natuurlijk ook voor kamperen. Op onze camping Geuldal  bevindt u zich midden in een van de mooiste stukjes Limburg en ervaart u Nederland op z’n best. Echter, Bij Camping Tergracht in het Geuldal komt u niet gewoon kamperen maar kamperen bij de boer. Dit is een unieke, leuke en leerzame manier van kamperen voor jong en oud!

kamperen bij de boer

Wandelen in het Geuldal

Onze camping in Epen bevindt zich in een van de mooiste stukjes van Nederland. Gelegen op de heuvels van natuurgebied het Geuldal. Dit gebied leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Te voet ontdekt u al het moois dat Limburg te bieden heeft zo komt u onder andere langs natuurlijke bronnen, beekjes, weilanden, boomgaarden en beuken- en eikenbossen. De mooiste wandelroutes beginnen en eindigen bij ons op de camping en wij bieden zelfs verschillende wandel arrangementen aan.

Fietsen in het Geuldal

Naast wandelen kunt u ook prachtig fietsen in het Geuldal. Limburg is min of meer de enige provincie met (naar Nederlandse maatstaven) hoge heuvels en bergen die ook voor de ervaren wielrenner een uitdaging kunnen zijn. Niet iedereen heeft de behoefte om tijdens zijn of haar vakantie te trainen voor de ronde van Limburg maar voor iedereen die gewoon lekker een stuk wil fietsen in een prachtig landschap zonder al te veel inspanning is er ook keuze genoeg. Op de fiets ontdekt u Limburg op haar mooist!

Kunt u niet uw eigen fiets meenemen op vakantie? Geen probleem, vlakbij onze camping is een fietsverhuur, handig voor iedereen die niet de hele vakantie op de fiets wil zitten.

 

Kamperen bij de boer.

Bij Tergracht kampeert u niet doorsnee, nee bij recreatieboerderij Tergracht kampeert u bij de boer!
Kamperen bij de boer is een ontzetten leuke manier van kamperen. U verblijft op onze boerderij in het prachtige Limburgse Geuldal waar u geniet van de rust, het adembenemende uitzicht en natuurlijk van een lekker hapje of drankje. Daarnaast hebben wij op onze boerderij tal van dieren rondlopen, u bevindt zicht echt letterlijk midden in de natuur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan al onze faciliteiten.