Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer

Even lekker kamperen bij de boer in Epen. De frisse lucht komt u tegemoet bij onze recreatieboerderij in het Geuldal. De ruime kampeerplaatsen liggen in een boomgaard en bieden uitzicht op het prachtige, heuvelachtige natuurgebied 't Geudal.

Dat is écht kamperen bij de boer

Op onze boerderij vindt u ongeveer 120 dieren, waaronder kalfjes, jongvee en een aantal stieren. Met uitzondering van de winter lopen de zoogkoeien en kalfjes het hele jaar buiten. Bij ons kunt u nog echt kamperen bij de boer!

Komt u met de kinderen? Van de vele leuke dieren zullen ze vast geen genoeg krijgen! Mocht u er toch eens een dagje tussen uit willen, dan is er in de directe omgeving tal van vermaak voor de jongste gezinsleden.

  • Recreactiepark Steinerbos

  • Continium Kerkrade

  • Daia Park Kerkrade

  • Kinderstad Heerlen

  • Toverland Sevenum

  • Bobbejaanland Lichaart (BE)

  • Pretpark de Valkenier

  • Plopsaland Coo (BE)

Alle reden om heerlijk te kamperen bij de boer!

Boek nu nog uw verblijf

 

Waarom kamperen bij de boer?

Kamperen bij de boer is kamperen zoals het ooit bedoeld was; Midden in de natuur, omgeven door de frisse boeren buitenlucht en de prachtige natuur komt u even los van de drukt van de dag. Geniet van de boerderijdieren op de camping of maak een mooie fiets of wandeltocht in het adembenemende Limburgse landschap. U zult al snel merken dat kamperen bij de boer pas echt vakantie vieren is. 

Boerderijcamping Limburg

Wanneer u arriveert op onze boederijcamping in Limburg voelt u het meteen, u bent op vakantie. De frisse buitenlucht, de prachtige omgeving en de relaxte sfeer op onze boerderijcamping doet u direct de drukte van alle dag vergeten. Met het prachtige landschap van natuurgebied het Geuldal op de achtergrond en de geluiden van de boerderijdieren in de verte  zoekt u een lekker plekje in de zon op ons terras  met een goed boek en een lekker drankje. Dit is vakantie zoals vakantie hoort te zijn!

Wandelen in het Geuldal

Onze camping in Epe bevindt zich in een van de mooiste stukjes van Nederland. Gelegen op de heuvels van natuurgebied het Geuldal. Dit gebied leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Te voet ontdekt u al het moois dat Limburg te bieden heeft zo komt u onder andere langs natuurlijke bronnen, beekjes, weilanden, boomgaarden en beuken- en eikenbossen. De mooiste wandelroutes beginnen en eindigen bij ons op de camping en wij bieden zelfs verschillende wandel arrangementen aan.

Fietsen in het Geuldal

Naast wandelen kunt u ook prachtig fietsen in het Geuldal. Limburg is min of meer de enige provincie met (naar Nederlandse maatstaven) hoge heuvels en bergen die ook voor de ervaren wielrenner een uitdaging kunnen zijn. Niet iedereen heeft de behoefte om tijdens zijn of haar vakantie te trainen voor de ronde van Limburg maar voor iedereen die gewoon lekker een stuk wil fietsen in een prachtig landschap zonder al te veel inspanning is er ook keuze genoeg. Op de fiets ontdekt u Limburg op haar mooist!

Kunt u niet uw eigen fiets meenemen op vakantie? Geen probleem, vlakbij onze camping is een fietsverhuur, handig voor iedereen die niet de hele vakantie op de fiets wil zitten.