Kamperen in Limburg

Zijn voor u rust en natuur de belangrijkste reden om te kiezen voor een kampeervakantie? Dan nodigen we u graag uit op een van onze ruime kampeerplaatsen. Die bieden u bijna allemaal een prachtig uitzicht over het heuvelachtige natuurgebied 't Geuldal.

Gelegen midden in een boomgaard geniet u voor uw tent of caravan van het weidse uitzicht, het prachtige landschap en de rust die dit met zich meebrengt. De prachtige omgeving tijdens het kamperen in Limburg nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En natuurlijk is uw hond, mits aangelijnd, ook welkom op onze camping.

Goed om te weten

* Iedere plek heeft 6 amp. stroom
* Aankomst mogelijk tussen 13.00 - 19.30 uur, op zondag tot uiterlijk 16.00 uur
* Vertrek uiterlijk 12.00 uur
* We zijn open van 1 april 2020 - 31 oktober 2020  
* Gratis wifi op hele camping
* Mooie vlonders voor onder de (voor)tent of luifel
* 4 Douches zonder gebruik van muntjes, 4 toiletten met wc papier, 4 wasbakken met handdoeken en zeep, 3 afwastafels, een babybadje met aankleedkussen en een chemisch toilet
* 2 Watertappunten over de camping verspreid
* Gratis gebruik gezamenlijke koelkast/diepvries en magnetron
* Wasmachine en droger tegen betaling
* Hond is welkom (€ 1.50 per nacht) mits aangelijnd

Genieten tijdens het kamperen in Limburg

Kinderen kunnen genieten van onze dieren, speeltuintje en sportveldje. U mag gratis gebruik maken van een koelkast/diepvries en wifi.

Verder is er een wasmachine, droger en magnetron aanwezig. Bovendien bieden we u iedere ochtend een broodjesservice aan inclusief verse scharreleieren van onze eigen kippen. Het sanitaire gedeelte is luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien.

Komt u kamperen in Limburg?

Kamperen in Limburg

Eropuit in Limburg

Houdt u van cultuur of natuur? Voor beide zit u hier in Zuid-Limburg helemaal goed. Bezoek bijvoorbeeld Maastricht, Aken en Luik voor een historische stadswandeling. Hier vindt u ook allerlei gezellige terrasjes en restaurants waar u de kenmerkende bourgondische levensstijl kunt proeven. Als u meer wilt weten over de Limburgse geschiedenis, raden wij de steenkolenmijn en grotten in Valkenburg aan. Verder kunt u vanuit onze camping eenvoudig het Drielandenpunt in Vaals bezoeken.

De natuur kunt u op onze camping al beleven. Bezoek onze boerderijdieren of geniet van het uitzicht over het Geuldal. Wilt u liever iets verder weg? Bezoek dan Schaapskooi het Mergelland, waar u tussen de schaapskuddes kunt wandelen. Daarnaast kunt u door het Geuldal wandelen of fietsen. Bewonder de prachtige natuur en vele dieren in deze regio. Uw route start direct vanaf Recreatieboerderij Tergracht!