Kamperen in Limburg

Is voor u rust en natuur de belangrijkste reden om te kiezen voor een kampeervakantie? Dan nodigen we u graag uit op een van onze ruime kampeerplaatsen met een prachtig uitzicht over het heuvelachtige natuurgebied 't Geuldal.

Gelegen midden in een boomgaard geniet u voor uw tent of caravan van het weidse uitzicht, het prachtige landschap en de rust die dit met zich meebrengt. De prachtige omgeving tijdens het kamperen in Limburg nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En natuurlijk is uw hond, mits aangelijnd, ook welkom op onze camping.

Dit jaar is onze camping open vanaf 1 april. 
Maar ......de laatste 2 weken van maart zijn wij gesloten vanwege wegwerkzaamheden op ons bedrijf. Deze werkzaamheden kunnen uitlopen t/m de 1e week van april indien het weer de werkzaamheden in maart niet toelaat.  Daarom nemen wij pas reserveringen aan vanaf 7 april. Mochten de werkzaamheden toch in maart helemaal klaar zijn, dan gaat de camping eerder open. 

Iedere plek heeft 6 amp. stroom.
Aankomst tussen 13.00 - 19.30 uur.
Vertrek uiterlijk 12.00 uur.
Op zondag is aankomst mogelijk tot uiterlijk 16.00 uur.


Genieten tijdens het kamperen in Limburg

Kinderen kunnen genieten van onze dieren, speeltuintje en sportveldje. En met een beetje geluk kunnen ze ook nog de geboorte van een kalf meemaken. U mag gratis gebruik maken van een koelkast/diepvries en wifi.

Verder is er een wasmachine, droger en magnetron aanwezig en iedere ochtend broodjesservice en verse scharreleieren van onze eigen kippen. Het sanitaire gedeelte is luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien.

Komt u kamperen in Limburg?