Kamperen in Limburg

Zijn voor u rust en natuur de belangrijkste reden om te kiezen voor een kampeervakantie? Dan nodigen we u graag uit op een van onze ruime kampeerplaatsen. Op bijna alle plekken geniet u van een prachtig uitzicht over het heuvelachtige 5-sterren natuurgebied 't Geuldal.

Gelegen midden in een boomgaard geniet u voor uw tent of caravan vanaf bijne elke plek van het weidse uitzicht, het prachtige landschap en de rust die dit met zich meebrengt. 

Het unieke heuvelland nodigt u uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. En natuurlijk is uw hond, mits aangelijnd, ook welkom op onze camping. Onze broodjesservice en verse eieren van de mergellandkip maken uw verblijf compleet. Kinderen kunnen genieten van onze dieren, speeltuintje of trapveldje.

Goed om te weten

* Iedere plek heeft 6 amp. stroom
* We zijn open van 15 maart - 31 oktober mits de weeromstandigheden dit toelaten, informeer even  
* Gratis wifi op hele camping om uw mail te checken of het laatste nieuws te lezen
* Mooie vlonders voor onder de (voor)tent of luifel
* Schoon sanitairgebouw met 4 douches zonder gebruik van muntjes en thermostaatkranen, 4 toiletten met wc papier, 4 wasbakken met handdoeken en zeep, 3 afwastafels, een babybadje met aankleedkussen en een chemisch toilet
* Gratis gebruik gezamenlijke koelkast/diepvries en magnetron
* Wasmachine en droger tegen betaling
* Hond is welkom (€ 1.50 per nacht) mits aangelijnd
* 2 watertappunten op de camping verdeeld
* Het stoken van hout of open vuur is niet toegestaan
* Aanbetaling bij reservering is 20% van het gereserveerde totaalbedrag

* Hemelvaart en Pinksteren alleen als arrangement van 12 nachten te reserveren
* Reserveringen korter dan 4 nachten kunt u pas 4 weken voor aankomst reserveren
* We hebben een paar plekjes voor kleine VW busjes en 1 plekje voor een camper tot max. 6 meter lang


Aankomst en vertrek
* Aankomst van maandag t/m zaterdag mogelijk tussen 13.00 - 17.00 uur
* Vertrek uiterlijk 12.00 uur
* Vertrek tussen 12.00 - 15.00 uur € 10.00 toeslag
* Vertrek na 15.00 uur wordt een hele dag in rekening gebracht
* Later vertrekken dan 12.00 uur kan niet vooraf gereserveerd worden, we kunnen dit de dag voor vertrek even samen overleggen
   

Annuleren van reservering
Aan annuleren zijn altijd kosten verbonden. Ongeacht de reden. We raden u daarom aan altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Kosten die niet door de verzekering worden vergoed, zijn voor uw eigen rekening.

* Voor annuleren tot 4 weken voor aankomst: we houden de aanbetaling van 20%
* Voor annuleren korter dan 4 weken voor aankomst: € 15.00 per gereserveerde nacht
* Voor vroegtijdig vertrek als u bij ons bent: dan wordt het volledige tarief in rekening gebracht

Genieten tijdens het kamperen in Limburg

Kinderen kunnen genieten van onze dieren, speeltuintje en trapveldje. U mag gratis gebruik maken van een koelkast/diepvries en wifi.

Verder is er een wasmachine, droger en magnetron aanwezig. Bovendien bieden we u iedere ochtend broodjesservice aan met eitjes van de mergellandkip.

Komt u kamperen in Limburg?

Kamperen in Limburg

Eropuit in Limburg

Houdt u van cultuur of natuur? Voor beide zit u hier in Zuid-Limburg helemaal goed. Bezoek bijvoorbeeld Maastricht, Aken en Luik voor een historische stadswandeling. Hier vindt u ook allerlei gezellige terrasjes en restaurants waar u de kenmerkende bourgondische levensstijl kunt proeven. Als u meer wilt weten over de Limburgse geschiedenis, raden wij de steenkolenmijn en grotten in Valkenburg aan. Verder kunt u vanuit onze camping eenvoudig het Drielandenpunt in Vaals bezoeken.

De natuur kunt u op onze camping al beleven. Bezoek onze boerderijdieren of geniet van het uitzicht over het Geuldal. Wilt u liever iets verder weg? Bezoek dan Schaapskooi het Mergelland, waar u tussen de schaapskuddes kunt wandelen. Daarnaast kunt u door het Geuldal wandelen of fietsen. Bewonder de prachtige natuur en vele dieren in deze regio. Uw route start direct vanaf Recreatieboerderij Tergracht!

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat u een appartement voor een hele week ook vaak van di-di, wo-wo of do-do kunt reserveren? Vindt u dat fijner dan wisselen op een maandag of vrijdag ? Mail of bel ons dan even, dan kijken we wat er mogelijk is.