Kom ook kamperen bij de boer in 2019!

Ook in 2019 bent u van harte welkom om te komen kamperen bij de boer. Bij recreatieboerderij Tergracht in het prachtige natuurgebied het Geuldal kunt u genieten van de natuur, omgeving en de rust van het fantastische Limburg. Kom ook kamperen bij de boer in 2019 en beleef Nederland op z’n mooist!

Kamperen bij de boer in 2019

Waar gaat u uw vakantie in 2019 doorbrengen? Misschien hebt u al lang besloten waar u dit jaar naar toe gaat maar voor de mensen die nog niet weten wat ze willen gaan doen de aankomende vakanties hebben wij een leuk idee, kom lekker kamperen bij de boer in 2019! Kamperen bij de boer is uniek kamperen en leuk voor jong en oud. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust met een lekker hapje, drankje en een adembenemend uitzicht leven de kinderen zich uit op de boerderij.
Afgezien van het feit dat dat ontzettend leuk is voor de kids is het ook nog ontzettend leerzaam.

kamperen bij de boer in 2019

Kamperen bij de boer in het Geuldal.


Het Geuldal is een prachtig natuurgebied gelegen tussen Limburg en België. Het staat bekend om onder andere de prachtige vergezichten, fantastische wandelroutes en de diversiteit van flora en fauna. Wist u trouwens dat in het Geuldal de snelste rivier van Nederland stroomt?

Natuurgebied het Geuldal is misschien wel een van de mooiste stukjes natuur van Nederland en leent zich uitstekend voor een succes gegarandeerde vakantie. Bent u een echt natuurmens? Dan is kamperen bij de boer in 2019 in het Geuldal echt wat voor u. Ontdek Nederland op z’n mooist en beleef prachtig Limburg.

Reserveer snel.

Er is steeds meer vraag naar Kamperen bij de boer in 2019. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om te reserveren via onze website. Zo bent u er van verzekerd dat u tijdens uw vakantie een mooi plekje op onze recreatieboerderij heeft en dat u niet te veel betaald. Wacht dus niet langer en kom kamperen bij de boer in 2019!

Reserveer nu.