Groepsaccommodatie in Limburg

Staat er een gezellig vakantieweekend op de planning of bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Limburg voor een vakantie met uw familie? Ook dat kan bij Tergracht! 

Familieappartement in Limburg

De groepsaccommodatie is voorzien van allerlei luxe als meerdere toiletten en badkamers, digitale TV en een vaatwasser. In de gezellig ingerichte groepsruimte kunt u met z'n allen bij elkaar zitten. Met de groepsaccommodaties op recreatieboerderij Tergracht krijgt u volop gezelligheid en sfeer, terwijl u tegelijkertijd geniet van rust en privacy. Zo kunt u zich altijd even terugtrekken in een van de vele kamers. Onze accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Heerlijk eropuit met de familie, zonder enige vorm van luxe in te leveren! In overleg mag u zelfs uw trouwe viervoeter meenemen. 

Bekijk bijvoorbeeld onze 'Goo Hoeskamer' voor 10 tot 12 personen. Deze accommodatie bestaat uit een terras, waaraan u de Goo Hoeskamer en 3 gezinsappartementen vindt. In de grote familiehuiskamer kunt u samen eten, koken, tv kijken of spelletjes spelen. Slapen doet u in een van de gezinsappartementen, waar u zich ook altijd kunt terugtrekken voor wat privacy. 

Komt u met een iets grotere groep, dan is 't Bakkes geschikt voor u. In 't Bakkes kunnen maximaal 16 personen overnachten. De accommodatie bestaat uit een grote woonkamer waar u met z'n allen op de stoelen en banken neer kunt ploffen. Slapen doet uw gezelschap verspreid over de 6 slaapkamers.

Wilt u een groepsaccommodatie huren?

Tijdens uw verblijf in onze prachtige groepsaccommodatie in Limburg kunnen u en uw gezelschap genieten van diverse activiteiten, zoals:

  • Diverse wandelroutes
  • Prachtige fietstochten
  • Workshops vlaai bakken
  • en nog veel meer...

Ontdek onze arrangementen en combineer leuke activiteiten met een overnachting!

Onze arrangementen

Van alles te doen voor groepen

Onze Recreatieboerderij is gelegen in het prachtige Epen in de provincie Limburg. In de buurt van de boerderij is er van alles te doen, ook voor groepen.
Zo bent u binnen "no time" bij het drielandenpunt  bij Vaals waar zowel Nederland, België en Duitsland samen komen, dit is tevens het hoogste punt van Nederland.

Met een half uurtje rijden bent u in de gezellige stad Maastricht, Hier kunnen de shoppers hun hart ophalen, maar ook de bourgondiers onder u komen hier volledig aan hun trekken.

Ook voor de kinderen is er van alles te doen in de omgeving. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Plopsaland of Bobbejaanland bij onze zuiderburen of een bezoek aan Kinderstad Heerlen.

Bij uw verblijf zijn tevens standaard een fiets -en wandelkaart van de omgeving en de wegwijzer Zuid-Limburg inbegrepen! Zo maakt u eenvoudig kennis met de prachtige omgeving.

Groepsaccommodatie in Limburg

Handige faciliteiten bij onze groepsaccommodatie Limburg

Natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht bij de receptie. Wij helpen u graag, ook met onze insider tips over gezellige activiteiten en leuke bezienswaardigheden in de omgeving. We hebben ook diverse wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen. Wilt u graag gezamenlijk mountainbiken? Dan kunt u bij onze buren, ’t Zinkviooltje, mountainbikes huren. Zij hebben ook elektrische fietsen waarmee u wat makkelijker over de Limburgse heuvels komt.

Heeft u geen zin om zelf ontbijt voor de hele groep te maken? Gelukkig is er een oplossing: onze broodjeservice! Bijna elke ochtend (behalve op zondag) kunt u lekkere verse broodjes bestellen. Wilt u daar ook een net gelegd ei van onze scharrelkippen bij? Dat kan natuurlijk.

Over eten gesproken: wij verkopen diverse streekproducten. U kunt bijvoorbeeld appelsap, diverse jamsoorten, olijfolie en stroop uit de streek bij ons krijgen. Voor een volledige maaltijd kunt u boodschappen doen bij de Spar in Epen. Die vindt u slechts 2 kilometer van onze recreatieboerderij vandaan. 

Bekijk alle faciliteiten

Vanuit uw groepsaccommodatie Limburg kijkt u uit over het Geuldal