Groepsaccommodatie in Limburg

Groepsaccommodatie Limburg

Ook met een grotere groep kunt u bij onze recreatieboerderij terecht. Staat er een gezellig vakantieweekend op de planning of bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Limburg voor een vakantie met een grote groep? Door onze appartementen 't Bakkes en de Goo Hoeskamer te combineren, kunnen we een groepsaccommodatie in Limburg aanbieden voor groepen tot 25 personen.

Luxe groepsaccommodatie in Limburg

De groepsaccommodatie is voorzien van allerlei luxe als meerdere toiletten en badkamers, digitale TV en een vaatwasser. In de gezellig ingerichte groepsruimte kunt u met z'n allen bij elkaar zitten.

Wilt u een groepsaccommodatie huren?

Tijdens uw verblijf in onze prachtige groepsaccommodatie in Limburg kunnen u en uw gezelschap genieten van diverse activiteiten, zoals;

  • Diverse wandelroutes
  • Prachtige fietstochten
  • Workshops vlaai bakken
  • en nog veel meer...

Neem eens een kijkje op onze arrangementenpagina en combineer leuke activiteiten met een overnachting!

Van alles te doen voor Groepen.

Onze Recreatieboerderij is gelegen in het prachtige Epen in de provincie Limburg. In de buurt van de boerderij is er van alles te doen, ook voor groepen.
Zo bent u binnen "no time" bij het drielandenpunt  bij Vaals waar zowel Nederland, België en Duitsland samen komen, dit is tevens het hoogste punt van Nederland. Met een half uurtje rijden bent u in de gezellige stad Maastricht, Hier kunnen de "shop til you droppers" hun hart ophalen, maar ook de bourgondiers onder u komen hier voledig aan hun trekken. Ook voor de kinderen is er van alles te doen in de omgeving. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Plopsaland of Bobbejaanland bij onze zuiderburen of een bezoek aan Kinderstad Heerlen valt ook altijd in de smaak bij de kids.