« Nieuws overzicht

Lastminutes december 2020

Geplaatst: 22-10-2020

Wilt u er toch heel graag even uit in deze decembermaand? De drukte van de stad ontvluchten en lekker de natuur in? Of met het eigen gezin genieten van een ander uitzicht en omgeving? In ons prachtige 5 sterren Geuldal komt u gelijk tot rust en kunt u toch nog genieten van de fijne kerstfeer in Zuid-Limburg. U heeft bij ons de ruimte en loopt direct vanaf uw appartement het heuvelland in. Ook voor de fietsers is ons Limburgse heuvelland een fijne plek! Maak uw hoofd helemaal leeg tijdens een heerlijke fietstocht en geniet van de prachtige vergezichten. Zuid-Limburg straalt in de decembermaand een en al kerstsfeer uit met duizenden lichtjes en prachtige versiering. Volg een van de mooie kribkeswandelingen in de omgeving of breng een bezoek aan de kerststad Valkenburg

Onze appartementen voor 2 tot 6 personen zijn gezellig ingericht inclusief eigen keuken o.a. voorzien van koelkast en gasfornuis en sfeervolle woonkamer. In de december maand hebben we de volgende appartementen nog vrij:

Check hier de beschikbaarheid voor het sinterklaasweekend

 

Beschikbaarheid kerst & oud en nieuw

Graag reserveren per telefoon of email!

Vrijdag 18 december – maandag 21 december

't honnesstel 2-4 personen € 220,-

Meer info & boeken

Maandag 21 december – maandag 28 december

’t honnesstel 2-4 personen € 440,-

Meer info & boeken

 

 

 

 Maandag 21 december - zondag 27 december

't bakkes voor 1 of 2 gezinnen € 600,- / € 725,-

Meer info & boeken

Woensdag 23 december – zondag 27 december

’t bakkes voor 1 of 2 gezinnen € 575,- / € 700,-

Meer info & boeken

 

 

 

 

 

 

Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen zodat u veilig bij ons kunt verblijven.

Heeft u nog vragen of is de gewenste periode niet meer vrij? U kunt altijd contact met ons opnemen via email: info@tergracht.nl / Tel.: 043 - 455 27 62.

     
 
  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.