Maatregelen Covid-19

Beste gasten,

Wat hadden we ons verheugd om in maart ons nieuwe seizoen samen met u te beginnen. Maar het leven liep helaas anders. 

Maar vanaf donderdag 14 mei heten wij u weer welkom. Helaas niet op de manier zoals we graag zouden willen, maar gezondheid staat voorop!
Wij houden u op deze pagina op de hoogte van de regels die op dat moment gelden.

Kamperen

Van 14 mei tot 1 juli bent u welkom op onze camping, mits u zelf een douche en wc in uw kampeermiddel heeft. Wij mogen u op dit moment alleen een stortbak voor uw  chemisch toilet en een koud water tappunt aanbieden. Tot 1 juli mag u maar met 1 huishouden in uw kampeermiddel verblijven. Vanaf 1 juli mag het gezamelijk sanitair weer open. Misschien mag u ook vanaf 1 juli weer met meerdere huishoudens in uw kampeermiddel verblijven, maar daar is nu nog geen zekerheid over. 
U mag alleen naar ons toekomen als u een reserveringsbevestiging van ons heeft ontvangen. Deze heeft u nodig om te laten zien als er controles zijn in het heuvelland.
Uiteraard houden we rekening met alle RIVM maatregelen.

Appartementen voor gezinnen

U bent van harte welkom mits u met 1 huishouden bij ons verblijft. Lekker even naar buiten, wandelen en fietsen, heerlijk van de natuur genieten. U heeft alles voor u zelf in het appartement. En buiten zorgen we ervoor dat u uw eigen zitje heeft waar u lekker met eigen eten en drinken buiten kunt zitten. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de 1.5 meter. Waarschijnlijk mag u vanaf 1 juli weer met meer huishoudens in een gezinsappartement, maar dat is nu nog allemaal onzeker.

Appartementen voor families

Vanaf 1 juni mogen wij weer families in de goo hoeskamer ontvangen. Onder voorwaarde dat ieder huishouden een eigen slaapkamer met douche en toilet heeft en we ook de 1.5 meter kunnen aanhouden in de gezamelijke familie kamer. Heeft u bij ons gereserveerd, dan zullen wij 2 weken voor aankomst contact met u opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken. Want iedere reservering is weer anders. 
Uiteraard nemen wij ook contact met u op als u 't bakkes gereserveerd heeft. 

Boerderij-terras

Hier gaan wij een nieuwe invulling aan geven. Dit jaar is alles "to go". Broodjes, tosti's, lekkere wafels en natuurlijk koffie en vlaai. En daarbij "to go" ontbijt en een heerlijk smulplenkske. 

Kijk regelmatig even op deze pagina of volg ons op facebook.....dan bent u altijd op de hoogte van de laatste regels!

Samen komen we er!