Maatregelen Covid-19

Beste gasten,

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de regels die op dit moment gelden, update nav persconferentie 20 januari 2021.
Deze maatregelen gelden t/m 9 februari 2021.

Bij Tergracht houden wij ons natuurlijk aan de RIVM maatregelen, zodat u lekker ontspannen van uw vakantie bij ons kunt genieten. Door onze kleinschaligheid kunnen we u de rust en ruimte bieden waardoor u van het prachtige heuvelland kunt blijven genieten. Het is een bijzondere tijd, wat om bijzondere maatregelen vraagt. Maar we doen het goed samen. 

Appartementen voor gezinnen

U mag met 1 huishouden (behalve kinderen t/m 12 jaar uit meerdere huishoudens) in onze gezinsappartementen verblijven. Lekker even naar buiten, wandelen en fietsen, heerlijk van de natuur genieten. U heeft alles voor u zelf in het appartement. Visite mag alleen in overleg met ons. Dan bekijken we wat de regels op dat moment zijn. Op dit moment mag u 1 persoon per dag op visite ontvangen (behalve kinderen t/m 12 jaar). 

Appartementen voor families

Helaas gelden op dit moment voor de familie appartementen dezelfde regels als voor gezinnen. 

Annuleren corona

Als wij van de rijksoverheid als Recreatieboerderij Tergracht (of ons campingsanitair) op slot moeten gaan, dan gaan we samen met u een nieuwe datum uitzoeken om uw reservering te verzetten. Natuurlijk ook als wij niet kunnen voldoen aan de RIVM regels die op het moment van uw reservering gelden. Dit geldt echter niet als wij gasten mogen ontvangen, maar u wilt annuleren vanwege beperkingen door corona in andere sectoren. Bent u of iemand van uw reisgezelschap ziek door bv corona, dan valt dit onder uw annuleringsverzekering. 

Kijk regelmatig even op deze pagina of volg ons op facebook.....dan bent u altijd op de hoogte van de laatste regels!

Samen komen we er!