Maatregelen Covid-19

Beste gasten,

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de regels die op dit moment gelden, update 3 oktober 2020.

Nav de persconferentie op 29.09.2020 zijn er natuurlijk veel vragen en onduidelijkheden. Wij wachten op dit moment op nadere instructies. Deze zullen wij 5 of 6 oktober van de veiligheidsregio en de Recron krijgen. Daarna zullen we u op de hoogte brengen over wat wel en niet mag en wat dat evt. betekent voor uw reservering. 

Bij Tergracht houden wij ons natuurlijk aan de RIVM maatregelen, zodat u lekker ontspannen van uw vakantie bij ons kunt genieten. Door onze kleinschaligheid kunnen we u de rust en ruimte bieden waardoor u van het prachtige heuvelland kunt blijven genieten. Het is een bijzondere tijd, wat om bijzondere maatregelen vraagt. Maar we doen het goed samen. 

Kamperen

U mag met één huishouden of max 2 personen (vanaf 12 jaar en ouder) van 2 huishoudens (dus per huishouden één persoon) in uw kampeermiddel verblijven. Visite is in uw kampeermiddel niet toegestaan. Buiten mag u max. 2 gasten ontvangen in overleg met ons. De 1.5 meter regel blijft natuurlijk altijd gehandhaaft. Dus gezellig met z'n allen in uw kampeermiddel zitten is niet de bedoeling. Behalve als het gaat om één huishouden. 

Appartementen voor gezinnen

U mag met 1 huishouden of max. 4 personen uit meerdere huishoudens in onze gezinsappartementen verblijven, want dan kunt u ook 1.5 meter afstand van elkaar houden. . Lekker even naar buiten, wandelen en fietsen, heerlijk van de natuur genieten. U heeft alles voor u zelf in het appartement. En buiten zorgen we ervoor dat u uw eigen zitje heeft waar u lekker met eigen eten en drinken buiten kunt zitten. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de 1.5 meter. Iemand uitnodigen om een nachtje bij u in uw appartement te blijven slapen, kan alleen in overleg met ons en indien u dit tijdig voor aankomst aan ons heeft doorgegeven. Wij bepalen op dat moment of het volgens alle regels wel of niet mag. Want we moeten hiermee ook rekening houden met de indeling van ons terras. Dagvisite mag onder voorwaarden. Maar wel eerst met ons overleggen, zodat we weten wie er op ons bedrijf aanwezig is en dat we u de regels voor visite kunnen uitleggen. Ook willen we op deze manier het aantal personen op ons bedrijf beperken. De 1.5 meter regel blijft gehandhaaft, dus gezellig met uw visite in uw appartement zitten is niet de bedoeling. Behalve als het om één huishouden gaat. 

Appartementen voor families

Op 5 of 6 oktober vernemen wij van de Recron en de veiligheidsregio hoeveel personen wij de komende weken in een groeps appartement mogen ontvangen. Natuurllijk blijft de voorwaarde  dat ieder huishouden een eigen slaapkamer heeft of als het meerdere huishoudens zijn er wel 1.5 meter is tussen de bedden. Ook dienen we altijd de 1.5 meter aan te houden in de gezamelijke familie kamer en keuken. In ons familie appartement (of op ons terras) mag u als groep geen visite ontvangen, anders kunnen we niet aan alle regels voldoen.

Kijk regelmatig even op deze pagina of volg ons op facebook.....dan bent u altijd op de hoogte van de laatste regels!


Samen komen we er!