Maatregelen Covid-19

Beste gasten,

Wat zijn we blij dat we vanaf 1 juli weer wat meer mogen. 
Wij houden u op deze pagina op de hoogte van de regels die op dit moment gelden.

Kamperen

U mag met één huishouden of max 2 personen (vanaf 12 jaar en ouder) van 2 huishoudens (dus per huishouden één persoon) in uw kampeermiddel verblijven. Visite is onder voorwaarden toegestaan. Zo mag u per week max. 2 personen of 1 huishouden op dagvisite ontvangen. Maar altijd in overleg met ons, zodat we weten wie er bij ons aanwezig is en u ook de regels voor visite kunnen uitleggen. Ook willen we op deze manier het aantal personen op ons bedrijf beperken. De 1.5 meter regel blijft nog altijd gehandhaaft. Dus gezellig met z'n allen in uw kampeermiddel zitten is niet de bedoeling. Behalve als het gaat om één huishouden. 

Appartementen voor gezinnen

U mag weer met meerdere huishoudens in onze appartementen verblijven, mits we u de 1.5 meter kunnen garanderen. Lekker even naar buiten, wandelen en fietsen, heerlijk van de natuur genieten. U heeft alles voor u zelf in het appartement. En buiten zorgen we ervoor dat u uw eigen zitje heeft waar u lekker met eigen eten en drinken buiten kunt zitten. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met de 1.5 meter. Iemand uitnodigen om een nachtje bij u in uw appartement te blijven slapen, kan alleen in overleg met ons en indien u dit tijdig voor aankomst aan ons heeft doorgegeven. Wij bepalen op dat moment of het volgens alle regels wel of niet mag. Want we moeten hiermee ook rekening houden met de indeling van ons terras. Dagvisite mag onder voorwaarden. U mag per week max. 2 personen of 1 huishouden op visite laten komen. Maar wel eerst met ons overleggen, zodat we weten wie er op ons bedrijf aanwezig is en dat we u de regels voor visite kunnen uitleggen. Ook willen we op deze manier het aantal personen op ons bedrijf beperken. De 1.5 meter regel blijft gehandhaaft, dus gezellig met z'n allen in uw appartement zitten is niet de bedoeling. Behalve als het om één huishouden gaat. 

Appartementen voor families

Families zijn ook weer van harte welkom. Onder voorwaarde dat ieder huishouden een eigen slaapkamer heeft en ook de 1.5 meter kunnen aanhouden in de gezamelijke familie kamer. In ons familie appartement (of op ons terras) mag u als groep geen visite ontvangen, anders kunnen we niet aan alle regels voldoen.

Boerderij-terras

Een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai of een eigen gemaakte wafel.......lekker! Zoals u van ons gewend bent, maar dan net even anders.  
Dit jaar is alles "to go".

Kinderactiviteiten

Zoals u misschien al weet organiseren we iedere zomer een paar leuke activiteiten voor de kinderen. Met pijn in ons hart hebben we besloten dat dit jaar niet te doen. Corona is er nog steeds, het is niet opeens weg. We moeten voorzichtig blijven. Het is toch al zo mooi dat we überhaupt vakantie mogen vieren!


Kijk regelmatig even op deze pagina of volg ons op facebook.....dan bent u altijd op de hoogte van de laatste regels!


Samen komen we er!