Terug naar overzicht

Goo Hoeskamer (10 - 12 pers.)

Bent u op zoek naar een verblijf voor een familieweekend of andere gelegenheid met een groep van 10-12 personen?
Maar wilt u tevens toch rust en privacy? Dan is de Goo Hoeskamer een goede keuze, want hier kunt u gezellig samen zijn maar ook genieten van uw rust en privacy door de combinatie van een familie huiskamer met een aantal gezinsappartementen. Zo heeft u toch het allerbeste.......vakantie vieren met familie of vrienden, maar tevens genieten van wat extra rust en ruimte!

Het verblijf

 • Dit verblijf bestaat uit 3 gezinsappartementen en de Goo Hoeskamer die allemaal naast elkaar rondom het terras liggen
 • In de Goo Hoeskamer kunt u samen met uw familie eten, koken, tv kijken enz. Deze familiekamer is alleen voor uw familie bedoelt. Er komen uiteraard geen andere gasten bij
 • Voor het slapen kunt u zich dan verdelen over de appartementen. U krijgt dan 3 appartementen met de volgende indeling:
  1 app. op de begane grond met een 2 pers. kamer (boxpsringbedden)
  1 app. op de begane grond met een 2 pers. kamer (boxspringbedden) en een 5 pers.kamer (2 stapelbedden en 1 boxspringbed)
  1 app. op de 1e verdieping met 2 x 2 pers. kamer (boxspringbedden)
 • Keuken met gasfornuis, koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, senseo apparaat, waterkoker, magnetron (geen oven)
 • Ieder bed is voorzien van een dekbed en een kussen. U mag zelf een 1 persoons hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop meenemen. Of bij ons huren: € 9.50 per setje
 • Op verzoek zetten wij graag en zonder kosten een campingbedje en/of eetstoeltje in uw appartement (zolang de voorraad strekt)
 • In overleg mag u 1 huisdier (altijd aangelijnd) meenemen, maar u mag uw hond nooit alleen achterlaten in het appartement of in de goo hoeskamer


Aankomst tussen 16.00 - 19.30 uur | Vertrek uiterlijk 10.00 uur.
Heeft u een weekend geboekt van vrijdag-maandag en gaat u zondag al naar huis ipv maandag, dan mag u natuurlijk zondag nog de hele dag in het appartement verblijven.

Bij uw verblijf krijgt u van ons een fiets/wandelkaart van de omgeving, ons welkomsboekje en de wegwijzer Zuid-Limburg!


Reserveren met ontbijt?

Ook dat kan! 

Meer informatie onbijt

Boek direct