Appartementen


Voor gezinnen (2 - 6 personen) en families (10 - 16 personen)

In onze gezellige appartementen beleeft u een heerlijke vakantie met uw familie en/of vrienden. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van alle comfort, zoals o.a. een broodjesservice en gratis wifi. De appartementen zijn geschikt voor 2-6 personen. Maar we hebben ook 2 mooie familie appartementen voor 10-16 personen. Dus wat te denken van een heerlijk weekendje met opa en oma en natuurlijk de kinderen en de kleinkinderen!

Op vakantie met de hele familie

Speciaal voor families die graag “samen” even weg willen, maar “niet samen” in een appartement willen verblijven hebben we de Goo hoeskamer. Iedereen heeft lekker zijn eigen appartementje om te slapen en in de Goo hoeskamer kunt u samen eten, koken, tv kijken en gezellig tijd met elkaar doorbrengen. Vindt u het juist heerlijk om samen in een appartement te verblijven, dan is ´t Bakkes voor u een mooi appartement met maar liefst 6 slaapkamers.

De mooiste plekjes liggen om de hoek

Vanuit uw appartement bevindt u zich direct in een adembenemende omgeving die u van harte uitnodigt voor een heerlijke wandeling of fietstocht langs de mooiste plekjes van dit unieke 5-sterren landschap. Wij zullen er alles aan doen om u een “thuis gevoel” te geven. 

Hieronder vindt u een overzicht van alle appartementen. Maak uw keuze en u kunt gelijk uw favoriete appartement boeken!

Der Kostel (2 - 6 pers.)

't Huuske (2 - 5 pers.)

't Honnesstel (2 - 4 pers.)

D'r Huujstel (2 - 6 pers.)

't Bakkes (10 - 16 pers.)

Goo Hoeskamer (10 - 12 pers.)

Kamperen

 • Welkom

  We hebben weer een paar leuke aanbiedingen:

  16 - 18 juni 't Bakkes € 875
  23 - 25 juni 't Bakkes € 875
  30 juni - 2 juli 't Bakkes € 875


  2 - 9 juni 't honnesstel € 420
  2 - 5 juni 't honnesstel € 310


  Reserveren mag telefonisch, online of per mail. Let op....de korting staat niet in het boekingssysteem. Wij mailen u een bevestiging toe met de kortingsprijs!

  Bent u al langzaam plannen aan het maken voor kerst en de jaarwisseling? Laat het ons dan weten, dan bespreken we samen even de mogelijkheden/prijzen!