• Vakantie in het prachtige Zuid-Limburg

  Midden in het 5 sterrenlandschap

 • Welkom in Limburg!

  Natuur, rust en prachtige wandelpaden

 • Recreatieboerderij Tergracht

  Geniet van de Limburgse gastvrijheid en gezelligheid!

 • Recreatieboerderij Tergracht

  Kamperen midden de groene natuur van 't Geuldal

 • Onze andere bewoners

  Vakantie vieren buiten in de wei

Vakantie vieren ín het uitzicht

Een betoverend landschap met prachtige heuvels en dalen. Weiden met grazende koeien, bossen en glooiende akkers als achtertuin van Recreatieboerderij Tergracht… Wat is het hier prachtig! Waar u op andere plekken het uitzicht van het 5 sterrenlandschap 't Geuldal alleen kunt bekijken, kunt u er bij Recreatieboerderij Tergracht in leven. Vakantie vieren ín het schitterende landschap. Bent u een natuur-, fiets- en/of wandelliefhebber? Dan bent u hier aan het juiste vakantieadres.

Kamperen of een appartement huren!

Wij heten u graag welkom voor een heerlijke vakantie midden in de natuur. Wilt u komen kamperen in Zuid-Limburg? U kunt verblijven op onze zeer geliefde camping met een prachtig uitzicht. Of verblijf in een van de gezellige gezinsappartementen voor 1-6 personen. Ook hebben we een familieappartement van 10-16 personen. Ideaal voor opa en oma samen met de kinderen en de kleinkinderen in Zuid-Limburg! De unieke ligging in het Limburgse heuvelland geven u prachtige mogelijkheden om te fietsen, wandelen of voor een ander cultureel, sportief en gezellig dagje uit.

Op vakantie in Limburg op een unieke locatie

Recreatieboerderij Tergracht ligt in het uiterste puntje van Limburg. Hier krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland op vakantie bent. De omgeving van ’t Geuldal is prachtig. Een groot deel van de natuur is dan ook een Natuurmonument. Ontdek het zelf tijdens een mooie wandelroute of fietstocht. Of bezoek de steden als Valkenburg, Maastricht en Luik. Voor zowel ouderen als voor kinderen is er genoeg te beleven tijdens uw vakantie in Limburg.

Wij heten u van harte welkom!

Tergracht Limburg

 

Wilt u nog meer zien van onze recreatieboerderij? Bekijk dan onze uitgebreide video.

 • Welkom

  Beste gasten,

  Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

  Wist u dat u een appartement voor een hele week ook van di-di, wo-wo of do-do kunt reserveren? Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.