« Nieuws overzicht

Kamperen bij de boer in Limburg

Geplaatst: 08-06-2022

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een vakantie op een boerderijcamping. U geniet hier dan ook van rust, ruimte, natuur en het gemoedelijke boerderijleven. We delen graag een aantal voordelen met u voor het kamperen bij de boer in Limburg.

1. Tot rust komen in de natuur

Op een boerderij komt u dan ook gegarandeerd tot rust. Uw kampeermiddel staat midden in de weide met uitzicht op grazende dieren en weilanden tot in de verte. Op onze boerderijcamping heerst dan ook een enorme rust zodat u helemaal kunt ontspannen.

2. Vakantie tussen de dieren

Wanneer u verblijft op een boerderijcamping in Limburg, geniet u van een vakantie tussen de dieren. Hierbij kunt u meekijken met bijvoorbeeld het melken, voeren of andere werkzaamheden. 

3. Kindvriendelijke vakantie

Voor kinderen is het ontzettend leuk om te kamperen bij de boer. Lekker spelen in de weilanden, rennen door het gras en diertjes aaien. Meerijden op de tractor of klimmen over het hooi, op de boerderij kunnen kinderen onbezonnen spelen. Op de boerderij kunnen kinderen op bezoek gaan bij de kleine dieren zoals kippen, schapen, varkentjes, pauwen en mini shetlander paardjes.

4. Verse producten

Op de boerderij geniet u van verse streekproducten tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg. De dag begint direct goed met verse eieren van onze eigen scharrelkippen. Ook verkopen wij streekproducten zoals appelsap, jam, dressings en olijfolie. 

5. Gemoedelijke familiecamping

Nergens vindt u zo'n gemoedelijke sfeer op de camping als op een boerderijcamping. De gastvrije sfeer voelt u hier echt. We zijn dan ook een gezellige familiecamping waar we met hart en ziel klaar staan voor onze gasten.

 • Welkom

  Beste gasten,

  Wat zijn we blij met alle aanvragen die we alweer krijgen voor 2024! Vanaf 1 december kunt u weer online reserveren voor volgend jaar.

  Vindt u het ook fijn om de komende feestdagen bij ons door te brengen? We hebben nog een paar mogelijkheden.

  Sinterklaasweekend:
  d'r kostel, 't schob, 't honnestel en d'r huujstel

  Kerstmis:
  't schob van vrijdag 22 - vrijdag 29 dec
  't bakkes van vrijdag 22 dec - wo 27 dec

  Met Oud & Nieuw hebben we helaas niets meer vrij.