« Nieuws overzicht

Nazomeren - Activiteiten in September

Geplaatst: 10-08-2022

In de nazomer is er veel te beleven bij ons in de buurt. We geven u graag een aantal leuke tips tijdens uw vakantie in september bij ons.

 

Nazomerwandeling in het Mergelland

Op 4 september wordt er een mooie tocht door het heuvellandschap van Limburg georganiseerd. Het wordt georganiseerd vanuit het centrum in Epen, dus voor meer informatie kunt u terecht in de stad. Tevens krijgt u de mogelijkheid om te genieten van een lokale lekkernij bij het vertrek, op het rustpunt en natuurlijk ook op het einde.

 

Cols de Vallis

In Vijlen is op 10 september de Cols de Vallis. Dit parcours is 24,6 kilometer en echt een aanrader voor wielrenners. Het is een leuk uitje en u support een zoektocht naar de behandeling voor alvleesklierkanker.

 

Von Clemont Regiomarkt

In Vaals kunt u elke tweede vrijdag van de maand (9 september) gezellig over de markt wandelen. Deze markt is volledig gericht op lokale producten en het speelt af tussen 17:00 en 21:00. Wij raden van harte aan om hier een kijkje te nemen.

 

Kunstdagen Wittem

Voor de kunstliefhebbers is het zeker de moeite waard om naar de Kunstdagen te gaan. Tussen 2 september en 25 september zijn er diverse activiteiten zoals concerten, voorstellingen en muzikale avonden.

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.