Vakantie boeken in Zuid Limburg in 2022

Bent u ook aan het dromen over een heerlijke vakantie? Dat is maar goed ook. Want wat is er nou fijner dan naar een welverdiende vakantie toeleven? Wist u dat om echt vakantiegevoel te ervaren, u helemaal niet zo ver weg hoeft? Zuid Limburg is prachtig en met de hoge temperaturen die ons land kent is "vluchten naar het buitenland" nergens meer voor nodig. Recreatieboerderij Tergracht biedt prachtige accommodaties voor grote en kleinere groepen, maar ook een fantastische camping waar u dichtbij het boerderijleven kunt staan. Denk er eens over na om een vakantie in 2022 te boeken in Zuid Limburg. Daar zult u zeker geen spijt van krijgen!

Ja! Ik wil een vakantie boeken in Zuid Limburg 

Voorzieningen

Een vakantie bij ons betekent een unieke kampeervakantie bij de boer. U viert de vakantie vlakbij de grens met België en in de omgeving en op de camping is altijd iets te beleven. De dag begint natuurlijk altijd met een stevig ontbijt, u kunt ervoor kiezen om een vers broodje te halen bij onze receptie, uiteraard moet deze wel besteld zijn, zodat iedereen verse broodjes heeft. 

Maar u kunt er ook voor kiezen om te genieten van een heerlijk verrassingsontbijt. U schuift 's ochtends aan op ons terras en u kunt genieten van allerlei lekkere dingen, zo heeft u echt een goede start van de dag. Ook bij het verrassingsontbijt is het wel belangrijk dat u vooraf hebt gereserveerd.

Voor kinderen is onze camping een feest. We hebben veel ruimte voor het speeltuintje, een trampoline en uiteraard een sportveld. Ook hebben we een gezellige boerderij met verschillende dieren, zoals shetlanders, ganzen, varkens, pauwen en nog veel meer. 

Vakantie boeken in het Geuldal in 2020

Vakantie boeken in Zuid Limburg in 2022

Wanneer u houdt van prachtige natuur met glooiende heuvels die uitnodigen tot prachitge wandel- en fietstochten bent u bij Tergracht aan het juiste adres. Gelegen in het prachtige Geuldal ligt Recreatiebeoerderij Tergracht. Uw tocht kan direct berginnen, want u stapt vanuit uw accommodatie direct in het prachtige Geuldal. Zeg toch zelf; "Een vakantie boeken in Zuid Limburg in 2022, dat klinkt toch onbetaalbaar"?!

Ik wil een vakantie boeken in Zuid Limburg

't Geuldal is prachtig!

Vakantie boeken in Zuid Limburg in 2020