« Nieuws overzicht

Op nummer 5 in de top 10 schoonste vakantieparken Nederland

Geplaatst: 29-10-2020

Wat een leuk nieuws kregen wij deze week te horen! In de top 10 van schoonste vakantieparken van Nederland op Zoover zijn wij op nummer vijf geëindigd! Daar worden we natuurlijk heel erg blij van en het is een beloning voor ons harde werken. Gemiddeld krijgen wij voor de hygiëne van onze appartementen en kampeerplaatsen een 9,4. Daarnaast hebben we ook mooie cijfers voor de andere onderdelen: 

-> Ligging 9,5
-> Service 9,4
-> Prijs/kwaliteit 9,4
-> Kindvriendelijk 9,1
-> Activiteiten 8,4
-> Eetgelegenheden 8,6
-> Onderkomen 9,2
-> Hygiëne 9,4

Gemiddeld staan we dan op een 9,3. We willen u hartelijk bedanken voor uw goede beoordelingen. Lees hier alle beoordelingen.

Lees hieronder de beoordeling van Zoover zoals we in de top 10 vermeld staan: 

5. Vakantiepark Tergracht

In de heuvelachtige omgeving van het Limburgse Epen ligt Vakantiepark Tergracht. Dit vijfsterren vakantiepark biedt staanplaatsen voor kampeerders, maar ook verschillende vakantiehuisjes. Met een score van 9.4 voor hygiëne is het een van de schoonste vakantieparken van Nederland. Ook zijn vakantiegangers erg enthousiast over de gastvrijheid van de eigenaren. De service van het vakantiepark wordt zelfs beoordeeld met een score van 9.4! Henk zei het volgende:

“Een schone, ruime camping met een prima sanitair. Ruime camping plaatsen met voldoende privacy. Zeer vriendelijke eigenaren en altijd in voor een praatje. Elke ochtend verse broodjes en een goed werkende wifi. De omgeving nodigt uit voor mooie wandelingen en uitdagende fietstochten. Kortom een geweldige camping en omgeving.”

 • Welkom

  Beste gasten,

  Wat zijn we blij met alle aanvragen die we alweer krijgen voor 2024! Vanaf 1 december kunt u weer online reserveren voor volgend jaar.

  Vindt u het ook fijn om de komende feestdagen bij ons door te brengen? We hebben nog een paar mogelijkheden.

  Sinterklaasweekend:
  d'r kostel, 't schob, 't honnestel en d'r huujstel

  Kerstmis:
  't schob van vrijdag 22 - vrijdag 29 dec
  't bakkes van vrijdag 22 dec - wo 27 dec

  Met Oud & Nieuw hebben we helaas niets meer vrij.