Last minute vakantie in Limburg

Iedereen kent het gevoel wel, dat u plotseling de behoefte heeft om even helemaal te ontspannen. Daar hebben we bij Recreatieboerderij Tergracht een oplossing voor! Boek een last minute vakantie in Limburg. Terwijl u geniet van een voordelige vakantie in een heuvelachtig Limburg komt u helemaal tot rust. Het Geuldal nodigt u uit voor een mooie wandel- en fietstocht. Terwijl u uw ogen de kost geeft, komt u lichaam weer tot rust.

Een heerlijke last minute vakantie

Maar u kunt ook perfect opladen als u alleen op de recreatieboerderij blijft en geen uitstapjes maakt. Onze appartementen bieden de nodige luxe voor een heerlijke lastminute vakantie en ook op onze recreatieboerderij zal het u aan niets ontbreken.
U vindt bij ons onder andere:

 • Broodjesservice
 • Gratis wifi
 • Wasmachine en droger
 • Boodschappen bezorgservice

Kortom: Tijdens uw vakantie op recreatieboerderij Tergracht zal het u aan niets ontbreken.
Dus wat zegt u ervan? 

Last minute vakantie boeken?

 

Ontdek onze voorzieningen

Als u bij ons een last minute vakantie in Limburg boekt, krijgt u er meer dan alleen heerlijke vakantieplek voor terug. U kunt namelijk ook gebruik maken van alle voorzieningen op onze Recreatieboerderij.  En dat zijn er nogal wat. Geniet bijvoorbeeld iedere ochtend van de lekkerste verse broodjes van onze Broodjesservice. Iedere ochtend (met uitzondering van zondag) kunt u de bestelde broodjes ophalen bij de receptie. En vergeet ook de verse eieren van onze scharrelkippen niet mee te nemen!

De lekkerste streekproducten

Als u een last minute vakantie in Limburg boekt, dan wilt u ook echt het Limburgse gevoel ervaren. En dat doet u met onze streekproducten. U kunt bij ons heerlijke verse appelsap kopen. Maar ook jam/confiture, dressings, stroop en nog veel meer is bij ons verkrijgbaar. U kunt hier dus het echte gevoel van Limburg ervaren.

Leuk voor de kinderen

Ook aan de kinderen wordt gedacht als u komt kamperen bij de boer. Want kamperen op onze recreatieboerderij is voor de kids een waar feest! In de speeltuin kunnen ze zich vermaken met met een glijbaan, schommel, wip, wipkip en nog veel meer. Ook is er een sportveldje met een voetbaldoel en een volleybalnet aanwezig voor de nodige lichaamsbeweging. Verder kunnen de kinderen tijdens een last minute vakantie in Limburg de leukste dieren zien. Kippen, schapen, varkens, paardjes en herten: u ziet ze allemaal terug op onze recreatieboerderij.

 

Last minute vakantie vieren!

Bent u opzoek naar een heerlijke last minute vakantie? Kom genieten van het kamperen bij de boer! Een heerlijke vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen in deze drukke tijd. Pak uw rust en kom last minute vakantie vieren bij ons, we hebben vaak nog een enkele plek vrij. We vinden het bij de boer belangrijk dat u ook last minute nog op vakantie kunt, dus boek online of bel ons even, misschien kunt u morgen nog wel terecht!

Daarnaast zijn onze accommodaties en kampeerplaatsen zeer voordelig. Waardoor u altijd geniet van een betaalbare vakantie.

Lastminute vakantie Limburg

 • Welkom

  Beste gasten,

  Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

  Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.