Vakantie appartement huren

Koken op een éénpitter, slapen onder de sterren en ’s avonds gezellig met z’n allen rond de vuurkorf. Kamperen is natuurlijk erg leuk maar steeds meer mensen geven de voorkeur aan wat meer comfort en kiezen voor een vakantie appartement huren. Bij recreatieboerderij Ter Gracht kan het allebei! Waar kiest u voor?

Vakantie appartement huren

Een vakantie appartement huren heeft misschien niet de charme van kamperen maar een appartement heeft wel als groot voordeel dat u van alle gemakken bent voorzien.

Op onze recreatieboerderij hebben wij verschillende appartementen beschikbaar. Bij ons kunt u een appartement huren vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 25 personen. Onze vakantie appartementen zijn allen gelegen op het prachtige 5 sterren landgoed het Geuldal en beschikken allen over een relaxte zithoek met digitale tv, eigen badkamer, eigen keuken en natuurlijk een prachtig uitzicht over het Geuldal.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid.

vakantie appartement huren

Vakantie in Limburg

Ondanks dat dat onze appartementen van alle gemakken zijn voorzien en gelegen zijn in een van de mooiste stukjes Nederland wilt u er ongetwijfeld de prachtige provincie Limburg ontdekken tijden uw vakantie. Onze recreatieboerderij is gelegen in het plaatsje Epen in het meest zuidelijk gelegen puntje van Nederland. Onze boerderij is het ideale vertrekpunt voor vele leuke uitstapjes in binnen- en buitenland. Enkele populaire uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere:

Tevens zijn er tal van prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt van onze recreatieboerderij.

Nu een vakantie appartement huren.

Zoals gezegd is er dus van alles te doen voor jong en oud, zowel op als rond onze recreatieboerderij.
Wacht dus niet langer en kom ook het echte vakantiegevoel ervaring in Limburg bij recreatieboerderij Tergracht in Epen. Een vakantie appartement huren doet u veilig, snel en eenvoudig via onze website.

Graag tot snel!

Vakantie appartement huren