Alle appartementen

In onze gezellige appartementen beleeft u een heerlijke vakantie met uw familie en/of vrienden. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van alle comfort, zoals o.a. een broodjesservice en gratis wifi. De appartementen zijn geschikt voor zowel 2-6 personen als voor 10-16 personen en zijn gelegen op de mooiste plekken van het unieke 5 sterrenlandschap ’t Geuldal. Vanuit uw appartement bevindt u zich direct in een adembenemende omgeving die u van harte uitnodigt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Wij zullen er alles aan doen om u een “thuis gevoel” te geven.

We hebben in totaal 6 gezinsappartementen en een familieappartement met ieder zijn eigen charme en sfeer. Kijk bij de betreffende appartementen voor meer informatie.

 • Welkom

  We hebben weer een paar leuke aanbiedingen:

  16 - 18 juni 't Bakkes € 875
  23 - 25 juni 't Bakkes € 875
  30 juni - 2 juli 't Bakkes € 875


  2 - 9 juni 't honnesstel € 420
  2 - 5 juni 't honnesstel € 310


  Reserveren mag telefonisch, online of per mail. Let op....de korting staat niet in het boekingssysteem. Wij mailen u een bevestiging toe met de kortingsprijs!

  Bent u al langzaam plannen aan het maken voor kerst en de jaarwisseling? Laat het ons dan weten, dan bespreken we samen even de mogelijkheden/prijzen!