« Nieuws overzicht

Verkozen tot één van de beste vakantieparken in Nederland

Geplaatst: 12-10-2021

Zoover heeft speciaal voor zoekende vakantiegangers een overzicht gemaakt met de best beoordeelde vakantieparken. Het wordt voor u zo nog gemakkelijker om een goed vakantiepark uit te kiezen. Onze recreatieboerderij Tergracht staat ook in het rijtje! Daar zijn we natuurlijk super trots op.

Dit wordt er over ons gezegd:

Vlakbij Vaals ligt vakantiepark Tergracht. Een knusse recreatieboerderij waar je tussen het groen geniet van de rust. Met subliem uitzicht over de heuvels, voelt het helemaal niet aan alsof je in eigen land op vakantie bent. Het is ook niet voor niets een van de mooiste locaties in Nederland. De kampeerplekken zijn ruim, goed onderhouden en de huisjes zijn sfeervol ingericht. Andere gasten raden dit vakantiepark sterk aan als je een echte natuurliefhebber bent. Zij schreven eerder dat dit het ware paradijs is voor fietsers en wandelaars die zich hier zeer welkom zullen voelen. Zo schreef Manuel het volgende:

“Alleen maar stilte, natuur en ’s nachts is het echt donker. Bij een wandeling hoor je alleen het ruisen van de uitlopers van de Geul of het geluid van tevreden koeien en vogels. Een paradijs voor fietsers en wandelaars. Heerlijk ontbijt en een goed bed in een appartement met ruimte en comfort. Een korte wandeling brengt je in de buurt van uitstekende eetgelegenheden.”

Wat er over ons wordt geschreven? Bekijk het zelf: Beste Vakantieparken

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.