Kamperen Limburg

Geniet van heerlijk kamperen Limburg op Recreatieboerderij Tergracht. U kunt hier wandelen en fietsen in de mooie omgeving.

Kamperen Limburg in de prachtige omgeving

U kunt genieten van de prachtige omgeving vanuit uw eigen tent of caravan op onze camping. Bijna iedere plek heeft namelijk een mooi uitzicht over het heuvelachtige gebied in ’t Geuldal.

Op iedere plek heeft u 6 ampere stroom en over de hele camping zitten 2 centrale waterpunten gevestigd. Tijdens het kamperen Limburg kunt gratis gebruik maken van onze wifi, de koelkast en vriezer. Tijdens uw verblijf mag u uw hond aangelijnd meenemen, zodat u heerlijke wandelingen samen met uw huisdier kunt maken.

Verder hebben we een schoon sanitair met douches, toiletten, een kinderbad, wasbakken en een aankleedkussen. Tegen betaling kunt u uw kleding in de wasmachine en droger doen.

We hebben verschillende leuke arrangementen die u terug kunt vinden op de ‘kamperen’ pagina.

Boek nu!

 

Kamperen Limburg

Geniet van luxe vakantie vieren

Als u geen eigen tent heeft, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw vakantie. We hebben verschillende mooie huisjes en appartementen voor iedere vakantie. Geniet van luxe tijdens het Kamperen Limburg, door heerlijk op goede matrassen te slapen en wakker te worden in een mooi huisje.  Wij hebben ruimte voor 2 personen, maar ook zijn er hele leuke huizen voor 16 personen, zo kunt u gezellig met de familie een weekendje weg.

Ons grootste huis bestaat uit verschillende vleugels met appartementen, zo kunt u met de familie samen zijn, maar kunt u zich ook terugtrekken als u daar behoefte aan heeft.

Ontdek de camping!

De dag kan bij ons altijd beginnen met een lekker ontbijt en een vers eitje. U kunt namelijk zes dagen per week gebruik maken van onze heerlijke broodjesservice. In het weekend kunt u een verrassingsontbijt nuttigen op ons terras. Hier kunt u genieten van lokale specialiteiten voor een goed begin van de dag. Dit is uiteraard ook op zondag, zodat u ook zondag niet van de camping hoeft om een lekker ontbijt te halen.

We hebben voor de liefhebbers verschillende lokale specialiteiten te koop bij de receptie. U kunt hierbij denken aan jam, olijfolie, eieren van onze eigen kippen, dressing, appelsap en nog veel meer. Geniet van de lokale producten die wij je bieden.

Voor kinderen is er bij ons op de camping ook genoeg te beleven. Zo kunnen ze heerlijk spelen in het kleine speeltuintje, maar we hebben ook veel verschillende dieren op de boerderij. Zo kunnen ze kijken naar de kippen, pauwen, ganzen, varkentjes, een shetlander paard en nog veel meer. Dit is echt leuk kamperen Limburg voor onze kleine gasten.

Uitjes tijdens het kamperen Limburg

In ’t Geuldal kun je prachtig wandelen en fietsen. De omgeving biedt zich perfect voor lange wandelingen met elkaar en misschien wel de hond. Geniet van de heerlijke tochten die u kunt maken! Wij hebben een speciale pagina waar we de mooiste en meest bijzondere routes kort hebben uitgewerkt. Klik hier voor de leukste fietstochten!

We raden het ook aan om tijdens het kamperen Limburg een uitstapje te maken naar de steenkolenmijn in Valkenburg, u bezoekt de grot dan onder leiding van een echte ex-mijnwerker. Zo leert u van alles over deze bijzondere grot tijdens het kamperen Limburg. Neem vooral ook even een kijkje op onze bezienswaardigheden pagina, hier leest u alles over de leukste uitjes in de omgeving van onze camping.

Vakantie met de kinderen

Als u op vakantie bent met de kinderen is een dagje van de camping natuurlijk heerlijk, maar welke mogelijkheden zijn er? Wij hebben de leukste uitjes voor u op een rijtje gezet. Welke uitjes gaat u met de familie doen?

  • Plopsaland Coo in België

  • Recreatiepark Steinerbos

  • Toverland Sevenum

  • Bobbejaanland Lichaart in België

  • Gaia Park Kerkrade

  • Kinderstad Heerlen

Bent u helemaal overtuigt van het kamperen Limburg? Boek hier uw heerlijke vakantie op de camping in de tent of in een luxe accommodatie.