Groepsaccommodatie in Epen

Epen is dé omgeving bij uitstek voor wandel- en fietsliefhebbers. Het heuvelachtige Geuldal biedt uitdagende routes voor zowel beginnende als meer ervaren sporters. Het Geuldal is groot genoeg om meerdere dagen te verkennen en dan gaat u natuurlijk niet tussentijds naar huis!

Wij beschikken over een groepsaccommodatie in Epen voor 10- 16 personen waar u kunt overnachten. Een speciaal plekje voor families en vrienden die van rust en natuur houden!

Bekijk alle accommodaties

Ook kleinere groepsaccommodatie in Epen

Maar ook met kleinere groepen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ideaal voor opa en oma, kinderen en kleinkinderen. Er zijn meerdere appartementen voor een gezellige vakantie met uw gezin (2-6 personen) of met familie en vrienden (10-16 personen). In de vakantieappartementen is de nodige luxe aanwezig.

Bekijk bijvoorbeeld onze 'Goo Hoeskamer' voor 10-12 personen. Hier kunt u gezellig samenzitten in de familiehuiskamer, maar ook even wat privacy krijgen door u af te zonderen in één van de gezinsappartementen. Dit verblijf bestaat uit de familiekamer, 3 gezinsappartementen en een terras in het midden. In de grote familiehuiskamer kunt u samen eten, koken, tv kijken of spelletjes spelen. In overleg mag u zelfs een huisdier meenemen. Benieuwd naar dit verblijf voor uw familieweekend? Lees dan snel verder.

Grote groepsaccommodaties

Komt u met een iets grotere groep, dan is 't Bakkes geschikt voor u. Hier kunnen maximaal 16 personen overnachten. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer waar u met z'n allen op de stoelen en banken neer kunt ploffen. Slapen doet uw gezelschap verspreid over de 6 slaapkamers, die niet allemaal even veel bedden hebben. Wilt u alvast nadenken wie bij wie op de kamer kan slapen? Bekijk dan snel de details van 't Bakkes

 

Maak gebruik van de vele voorzieningen

Op vakantie gaan naar onze camping in Limburg betekent optimaal genieten en gebruik kunnen maken van de vele voorzieningen die wij te bieden hebben.

Bij aankomst ontvangen wij u bij de receptie, waar ook diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar zijn, zijn er op het hele terrein schone sanitaire voorzieningen voor de kampeerders en nodigen de speeltuin, trampoline en glijbaan de kinderen uit om lekker te spelen, klimmen en klauteren... De kinderen blij, u dus ook! 

Zijn uw kinderen helemaal gek op dieren? Dan zullen ze vast bij onze boerderijdieren te vinden zijn. Op de boerderij lopen onder andere kippen, schapen, varkentjes, een pauw, paardjes en herten. 

Tijdens uw verblijf in ons sfeervolle en comfortabele groepsaccommodatie, kunt u net als alle andere kampeerders/vakantiegangers, gebruikmaken van de vele voorzieningen die wij ter beschikking stellen voor onze vakantiegasten. 

Bekijk alle voorzieningen

Groepsaccommodatie in Epen

  • Welkom

    Beste gasten,

    Hartelijk dank voor alle aanvragen en reserveringen. Wat verheugen wij ons op uw komst!

    Wist u dat als u een appartement voor een hele week reserveert, wij flexibel zijn in de aankomstdag? Zo kunt u ook bv van dinsdag-dinsdag reserveren. Vindt u dat fijner? Mail of bel ons dan even.