Arrangementen

Wandelarrangement “’t Heuvelland”

U verblijft 2 nachten in een van onze appartementen. Bij aankomst staat er een lekkere Limburgse vlaai in uw appartement

Na de 1e overnachting krijgt u van ons verse broodjes voor bij het ontbijt. Daarna volgt er een prachtige wandeling door het unieke 5-sterren geuldal. Tijdens deze wandeling wordt u getrakteerd op een lekkere pannenkoek.

Na de 2e overnachting maakt u eerst een kleine wandeling, met onderweg een lekker ontbijt waarna u weer uitgerust naar huis gaat.

Prijs: € 107.50 per persoon

Limburgse Wandel “Preuverij”

Het beste van Zuid Limburg zien én proeven? Reserveer dan deze adembenemende ontdekkingstocht door de schitterende omgeving van het heuvelland en geniet tussendoor van een welverdiende pauze op verschillende plaatsen onder het genot van een heerlijk streekgebonden preuverijtje.

Prijs: €19.95 per persoon

Er kan dagelijks gestart worden vanaf 10.00 uur. Laatste stop is uiterlijk 16.00 uur.

Niet geldig op feestdagen en tijdens speciale data. U kunt zowel binnen als buiten van deze lekkernijen genieten, maar bij slecht weer mogen honden op één pauzeplaats niet naar binnen.

Afternoon Tea

Een prachtige wandeling door het heuvelland en in de pauze genieten van een lekkere Afternoon Tea.

De Afternoon Tea bestaat uit: Fingersandwiches – Scones met clotted cream en jam – Cakes – Patisserie. En uiteraard keuze uit de vele soorten thee.

Prijs: € 16.50 per persoon (minimaal 2 personen)

U kunt zowel buiten als binnen de Afternoon Tea gebruiken, maar bij slecht weer mag de hond niet naar binnen.

Wandelarrangement “lekker genieten” 3 nachten

U verblijft 3 nachten in een van onze appartementen. Bij aankomst staat er een lekkere fles wijn gereed voor de avonduurtjes

Na de 1e overnachting krijgt u van ons verse broodjes voor bij het ontbijt. Daarna volgt een prachtige wandeling door het unieke 5-sterren geuldal. Tijdens deze wandeling wordt u getrakteerd op een lekkere pannenkoek.

Na de 2e overnachting krijgt u weer verse broodjes voor bij het ontbijt. Daarna is het weer tijd voor een mooie wandeling of bv een dagje Maastricht.

’s Avonds krijgt u een lekker drie-gangen menu van de chef van die dag.

En na de laatste nacht volgt eerst een kleine wandeling met onderweg een lekker ontbijt, waarna u weer uitgerust aan uw terugreis kunt beginnen. En uiteraard krijgt u een heerlijke Limburgse vlaai mee om thuis nog even na te genieten!

Prijs: € 165.00 per persoon

“Beleef het heuvelland met de mountainbike”

Geschikt voor de sportieve moutainbiker

U verblijft 2 overnachtingen in een van onze appartementen.

Na de 1e overnachting krijgt u van onze verse broodjes voor bij het ontbijt

Houdt u van een uitdaging?

Dan krijgt u van ons een pittige route door het mooie heuvelland. Bij terugkomst krijgt u een heerlijk drie-gangen menu van de chef bij Herberg de Smidse. Na een goede nachtrust volgt er weer een prachtige route met onderweg een stevig ontbijt om deze tocht goed aan te kunnen.

Bij terugkomst staat u nog een heerlijke Limburgse vlaai te wachten voordat u aan uw terugreis begint.

Prijs € 124.00 per persoon

De prijs is zonder mountainbike. Als u deze niet heeft, kunt u deze bij ons onze buren huren. 

“Fietsend en smullend genieten van het heuvelland”

Geschikt voor de electrische fiets

U verblijft 3 overnachtingen in een van onze appartementen

Bij aankomst staat er een lekkere Limburgse vlaai in uw appartement. Na de 1 overnachting krijgt u van ons verse broodjes voor bij uw ontbijt. Daarna volgt er een mooie fietsroute door ons prachtige heuvelland. Onderweg krijgt u een lekkere pannekoekenlunch.

Na de 2e overnachting krijgt u weer verse broodjes voor bij uw ontbijt. Dan gaat u weer fietsend op pad om van onze mooie natuur te genieten. Bij terugkomst krijgt u een heerlijk drie-gangen menu van de chef bij Herberg de Smidse

De volgende ochtend krijgt u ook weer verse broodjes voor bij uw ontbijt en maakt u nog een prachtige wandeling langs de geul en door het heuvellandschap voordat u weer uitgerust naar huis gaat.

Prijs € 152.50 per persoon

De prijs is zonder fietsen. Als u deze niet heeft, kunt u deze bij ons buren huren. 

Kribkes

Met dit arrangement kunt u genieten van een gezellige kerstsfeer en brengt u langs prachtige kribkes (kerststalletjes) in Epen en omstreken.

Arrangement:

- 2 overnachtingen in een van onze appartementen
- Ieder ochtend verse broodjes voor bij het ontbijt
- Een lekkere fles wijn voor de avonuren
- Wandelingen die u brengen langs tal van kribkes
- Bij vertrek een lekkere Limburgse vlaai zodat u thuis nog even kunt nagenieten

Prijs € 82.50 per persoon

Dit arrangement begint op de 1e adventszondag