• Vakantie in het prachtige Zuid-Limburg

  Met een unieke uitzicht over het 5 sterrenlandschap

 • Welkom in Limburg!

  Natuur, rust en prachtige wandelpaden

 • Recreatieboerderij Tergracht

  Geniet van de Limburgse gastvrijheid en gezelligheid!

 • Recreatieboerderij Tergracht

  Kamperen met uitkijk op het 't Geuldal vanaf € 17,00 per nacht

 • Onze andere bewoners

  Lekker buiten in de wei

Recreatieboerderij Tergracht, wat is het hier prachtig!

Een betoverend landschap met prachtige heuvels en dalen, weiden met grazende koeien, bossen en glooiende akkers… Wat is het hier prachtig! U vergeet al snel de beslommeringen van het drukke dagelijkse leven. Midden in dit “5 sterrenlandschap ’t Geuldal" vindt u onze boerderij. Bent u een natuur-, fiets- en/of wandelliefhebber? Dan bent u hier aan het juiste vakantieadres.

Kamperen of een appartement huren!

Wij heten u graag welkom voor een heerlijke vakantie midden in de natuur. Wilt u ook komen kamperen in Limburg? U kunt verblijven op onze zeer geliefde camping met een prachtig uitzicht of in een van de gezellige gezinsappartementen voor 2-6 personen. Ook hebben we 2 familie appartementen van 10-16 personen. Ideaal als groepsaccommodatie in Limburg! De unieke ligging in het Limburgse heuvelland geven u prachtige mogelijkheden om te fietsen, wandelen of voor een ander cultureel, sportief en gezellig dagje uit.

Op vakantie in Limburg

Recreatieboerderij Tergracht ligt in het uiterste puntje van Limburg. Hier krijgt u het gevoel alsof u in het buitenland op vakantie bent door het heuvelachtige gebied en de prachtige groene velden. De omgeving van ’t Geuldal is prachtig. Een groot deel van de natuur is dan ook een Natuurmonument. Ontdek het zelf tijdens een mooie wandelroute of fietstocht. Daarnaast kunt u ook de steden als Valkenburg, Maastricht en Luik bezoeken. Voor zowel ouderen als voor kinderen is er genoeg te beleven tijdens uw vakantie in Limburg.

Wij heten u van harte welkom!

Bekijk hier onze maatregelen i.v.m. Covid-19

Recreatieboerderij Tergracht

 

Wilt u nog meer zien van onze recreatieboerderij? Bekijk dan onze uitgebreide video.